Yorkshire Terrier valper tilsalgs på Finn.no

Sitter og kikker på annonsene som ligger på Finn.no... kjenner noen som har  annonse der så dette er ingen kritikk til dere altså... men jeg blir bare sittende og tenke litt..
Av 20 valpeannonser så er
- 2 annonser blandingsvalper
- 2 annonser er york/biewer valper
- 2 annonser er hannhund som lånes bort til avl, som aldri er stilt.. den ene har faktisk en bra stamtavle og ser bra ut på bildene g burde vært i utstillingsringen...den andre er en import fra England som kommer fra en kjent man som smugler valper fra "kennel Swindel" i England.. navnet i seg selv er jo svindel
- KUN 8 selges med godkjent stamtavle fra NKK!! Selv om de har stamtavle så er det fåtall av foreldrene som har blitt stilt og kommer fra et "kjøkkenoppdrett"
- 6 annonser har kun far eller mor stamtavle, men da i utlandet... det jeg rett og slett kaller smuglerhunder da man også ser at det mange skrivefeil på norsk i annonsen.

En liten tanke sånn på forsommeren

Men kom også over denne lille karen.. trodde først det var et bilde av Bambie som liten... men man ser jo familielikheten da Bambie er tanten hans

Nevø


Bambie som liten

8 kommentarer

Thea

02.jun.2010 kl.21:21

Man skal være svært skeptisk når man kjøper valper over finn.no, men jeg kjøpte faktisk min valp der. Og det gikk utrolig bra. Hun er registrert i NKK, og både mor og far har vært på utstilling. Jeg dro selvfølgelig å så på valpene før jeg bestemte meg for å kjøpe. Hadde ikke turt å kjøpe om jeg ikke hadde hatt mulighet til det ;) Så noen unntak finns det :)

Nancy

04.jun.2010 kl.02:49

skal ikke være lett å kjøpe valp via finn nei.. masse rart å finne. Vi kom i kontakt med våres oppdretter via finn, en seriøs oppdretter med nydelige hunder:)

Hege Charlotte

14.okt.2010 kl.22:04

Hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg og familien min har sett lenge på finn etter en yorkshire terrier valp. men det er ikke lett. Vi finner MANGE anonser der det er dårlig norsk i anonsene, og telefon nummer som ikke virker/eksisterer. Har dere forslag til oppdrettere/kennel osv. Der vi kan få tak i en valp. Håper dere kan hjelpe:)

Agnete

10.apr.2011 kl.19:07

Har noen av dere navn på en seriøs og god oppdretter? Er så mye rart her ute, og vil ikke kjøpe en hund fra noen som ikke driver seriøst.

Me and My Beloved Ones!!!

11.apr.2011 kl.12:20

Agnete: Hei, send meg en e-post så skal jeg svare deg post@belovedyork.com

celine

27.mai.2011 kl.19:41

Hei Jeg kom over siden deres og dialogen og er så enig så enig i useriøsiteten av salg av yorkshire terrier på nettet. Jeg er skeptisk til å bruke finn.no på salg av de to valpene vi fikk den 13 mai. Hvordan komme i kontakt med seriøse kjøpere synes det er like vanskelig jeg!

Me and My Beloved Ones!!!

28.mai.2011 kl.22:07

celine: Det er sant, man har ikke lang tid på å finne gode kjøpere til valpen sin som man skal selge.

Hvor er hunden din fra?

celine

16.jun.2011 kl.19:47

Hei igjen Tispen vår er fra Debonaire, Bernice Uden fra Sverige. Eier var først Anne Marit Watterud, samboeren til pappa. Hun kjøpte først av Bernice for så og selge den til meg da jeg ble så utrolig glad i den. Fanny er helsøster til fjorårets og årets yorkshire og niese til Jim Jim årets York i Norge eier Anne Marit Watterud. Vi dro til Sverige for å parre henne med en spansk champion, igjen hos Bernice. Vi skal selge valpene men hadde tenkt å gjøre det i neste uke. Stresser ikke med det. Agnete kan godt kontakte oss dersom hun er interessert, vi har to hann hunder. Fanny mamman er en utrolig snill, vakker, rolig, lydig og er en pliktoppfyllende mamma :-) valpene har fått en fantastisk start ved å være to.

Skriv en ny kommentar

hits