En pangstart på ny uke og nye muligheter!!

Starter jo det nye året i kjent duracell stil...
I går fylte Monica og Steffen's lille Celine 1 år, herligste og søteste jenta!! Vi dro ned fra fjellet på morgenen i går og rakk å kaste ut juletreet hjemme før bursdagsfeiringen.
Lille Vic stor koste seg og var sliten når vi dro hjem :)


hhmmm....kake!!


Miss Sunshine

Idag så sov vi til 830...hadde egentlig planer om å stå opp tidligere, men har jo blitt skikkelig dovendyr de siste ukene så vi hadde en rolig morgen. Etter at Lille Vic var blitt kjørti  barnehagen og ble motatt med jubel av de andre barna for hun har ikke vært der på en stund så spente jeg fast langrenn skiene og gikk nøyaktig 4.2 km...
En frisk start på morgenen :)

Fikk satt esker med julepynt på loftet (og fra å ha 8 esker julepynt har det blitt halvert :) )
Sydde et par bestillinger som jeg fikk i romjulen, pakket til jeg skal bort igjen... reiser 2 dager denne uken på en utstilling i Gøteborg med Diamant.
Støvsugd ennå engang i huset da jeg finner barnåler overalt etter juletreet... om ikke jula skal vare frem til påske så vil jeg sikkert finne barnåler frem til påske...hi hi

Etter jeg hentet lille frøkna igjen i barnehagen så hadde jeg lovet henne å gå på ski til butikken å kjøpe pastiller. Lille Vic har funnet løsningen på å få pastiller (lilla Läkerol)...hun sier hun har vondt i halsen også later hun som om hun hoster (?).
Så når vi kom hjem lagde vi middag og koste oss.

Hun har ikke hatt sin daglige sovetid på dagen i dag.. hun har vært litt umulius å legge siste dagene og jeg har funnet ut at det kanskje ikke er nøvendig med en dupp på dagen alltid.. så hun sovnet mye raskere idag når hun skulle legge seg enn hva hun har gjort den siste uken.
Jeg selv skal bruke kvelden til å sy litt og børste gjennom noen pelser. :)

Av en eller annen grunn så håper og tror jeg at 2011 skal bli et bra år.... og jeg fikk et uventet beløp inn på kontoen min.. nesten så jeg ikke tørr å ringe for å spørre om det er en feil innbetaling... men må allikvel gjøre det i morgen..og er det riktig at jeg skal ha de pengene så jubler jeg!!
Deilig å starte et nytt år med å gå på + siden økonomisk :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits