1 minutts stillhet

Siden vi er på ferie i Sverige får vi ikke deltatt på rosetog/fakkeltog for å markere hendelsen fra 22.07. Men idag når vi var ute å gjorde noen ærend så ble det også markert her i Sverige med lys og 1 minutts stillhet når kl var 12.

Sitat fra FB: "Morderen fra Utøya har uttalt i sitt "manifest" at han heller vil hates enn glemmes. Ja da glemmer vi han dere. Vi avtaler med hverandre at vi ikke skal si navnet hans, ikke skrive det, ikke google det. Kommer vi over navnet hans på trykk så hopper vi over det. Så husker vi heller dem som fortjener å bli husket"

Man kan ikke glemme han som person eller handlingen han har gjort, men jeg velger nå (skal prøve) å ikke skrive mer om hendelsen.. men den er hverken glemt eller lagt bort.. tanken på hva de opplevde på Utøya og i Oslo vil alltid være i tankene våre... Sammen er vi sterke uansett bakgrunn og religion.

Sier det samme som jeg sa i gå, ta vare på hverandre.. si til hverandre at vi elsker og er glade i hverandre. Så jeg skriver det, jeg elsker min datter, jeg elsker familien min, jeg elsker vennene mine... jeg er glade i mange mennesker jeg kjenner og er glad i livet mitt <3

 

 

Én kommentar

ewymarie

25.jul.2011 kl.16:52

Ja det er viktig å sette pris på det positive og de gode menneskene man har rundt seg. De vil huskes bedre enn se som er negative og forsurer hverdagen... Ha en fin uke : )

Skriv en ny kommentar

hits