En tung og vanskelig dag... veldig tung...

Det å være hundeier har både positive opplevelser og opplevelser der man som eier må ta en valg. Jeg har stått ved et veiskille en god stund og tar idag en tung avgjørelse for èn av hundene mine, dette blir en lang og trist dag ♥
Personligheten og ditt lille vesen har gjort deg synlig, ALLE viste hvem du var og du hørtes... hørtes veldig godt!!
Ditt lille vesen har gjort meg til der jeg er idag med tanke på det å drive aktivt med hund!! Alle jeg har blitt kjent med på grunn av deg ♥
Jeg har gode minner... masse gode minner!!!
Hvil i fred lille skatten min, du har vært den beste!!! ♥ Bambie ♥
http://s47.photobucket.com/user/angelny16/story/8065

Første møtet.. lille klumpen.. Etter jeg hadde sunget "jeg vil ha en liten hund" døgnet rundt så fikk jeg ei lita York frøken.

Som viste seg å være en klump med full fart og høy lyd. Bestemt frøken som alle la merke til, hun har gjort seg bemerket. Hun ble "rikskjendis" med attituden sin, og var ikke redd for å hevde seg mot de store hundene i serien "Hundeskolen" som gikk for noen år siden på Tv2.
Bambie gjorde meg interessert i avl/oppdrett og utstilling. Og for noen fantastiske mennesker jeg har blitt kjent med bare pga henne.


Lille Vic og Bambie ble gode venner <3


Lille divaen <3Hvil ifred Bambie,

Enhver hund  har så sin spesielle personlighet så man husker hver enkelt av de , din personlighet vil jeg aldri få en hund som engang ligner. Du var spesiell!!!
2 kommentarer

Susanne Håheim

29.07.2013 kl.18:15

For en nydelig liten hund. Sov godt <3

liss

29.07.2013 kl.21:36

for en nydelig hund. ja det er alltid trist og aldri lett å ta et slikt valg. blir bestandi tomt uten de.

Skriv en ny kommentar

hits