Lillepri ikveld - Selena Godis alias Poppy Pappsi

I våres så sendte Lille Vic en figur hun lagde til programmet Lillepri som går nå på fredager på NrK super.
Figuren fikk navnet Selena Godis (da Lille Vic favoritt syngedame er Selena Gomez) og Selena Godis ble jo selvsagt pyntet med masse godis.

I høsteferien ringte de fra NrK Super og Selena Godis har blitt plukket ut til å være 1 av 16 deltagere og har fått sin egen sang "Partykid" *så moro!!*

Selena Godis har fått egen sang... men så har produksjonen byttet navn på henne for at det skulle visstnok passe til sangen. Til Lille Vic måtte jeg si at hun har fått band navn som er Poppy Pappsi.. Så får vi se om hun vinner dagens delfinale... du kan stemme etter programmet ikveld ;)
(ps: syns i grunn det er rart at produksjonen bytter navn jeg da, når man på skjemaet når man sender inn så kan man skrive hva artisten skal hete.. og barn er veldig opptatt av det å bestemme ting og navnsette noe... :/ ..det får jeg nevne for de ved en senere anledning.. her i huset heter hun Selena Godis ;) )

Sangen hennes kan du høre her http://nrksuper.no/super/lillepri/sang-nr-3-partykid/  (skulle tro hun sang om Lille Vic :P )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits