My Beloved Ones- barneklær og det lille ekstra

Det er så gøy med My Beloved Ones siden jeg har på FB

https://www.facebook.com/pages/My-Beloved-Ones/390437914317397

Siste tiden har det vært lite oppdateringer der da april/mai går til å lage bunader til hunder (!!) og jeg har drevet med prosjekt oppussing av 1. etasjen hjemme.. det tok vist bitte bitte litt lengre tid en jeg hadde trodd, men det har ikke vært noe problem,
Men jeg tror symaskinene har savnet meg.

Har også en spennende ny hjemmeside på gang som jeg håper blir lettere å oppdatere.. og bare det blir sene sommerkvelder fremover så skal jeg få sydd opp masse rester i stofflageret mitt og prøve noen nye mønstre :)

My Beloved Ones er også populært hos fotografer da jeg lager en god props de kan bruke ved fotografering av barn og søte bebisser, det jeg lager har også blitt populært for barn som har hoftefeil og bruker enten Frejkaspute, skinne eller gips. Er ikke lett å få klær til de :)
Ellers så er mange flink å tar kontakt med ønsker og da blir det alltids mye spennende.

Om du befinner deg på Årnes i Nes i Akerhus.. ta turen innom Name-It butikken der da vel..all hårpynten som er der lager jeg :)
Om jeg skulle hatt flere timer i døgnet.. ja takk men dette er jo så moro!! :)

#mamma #mammablogg #baby #gravid #nyfødt #jente #gutt #håndlaget #barneklær #mor #mybelovedones #hårpynt #hårbånd #hårspenner #babynest
#Svangerskap #fotograf #props #frejkaspute #gips #skinne #symaskin #DIY

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits