Vofse bursdag!!

Biola fyller 1 år idag... Og jeg som trodde det var igår så det ble selvsagt bursdagsfeiring da lille Vic er birthday-queen!!! (Og jeg selv som har bursdag snart...hun syns det er veldig rart jeg ikke skal ha gjester og stor kake!!)
Men Biola kan jo feires... Så 4 småjenter klare for is og bursdagsgaver!!!
Bursdagsbarnet selv... Hun bare logret!!!

Lille Vic hadde laget krone i barnehagen, og inni sto det så søtt...

Is til alle :)

Og leverpostei og gulrøtter :P

Hvordan man reagerer på døden..

TIdligere denne uken hadde jeg besluttet å avlive lille Bambie frøkna. Det er helt utrolig hvor mange som hadde kjennskap eller noe å fortelle å huske om henne. Det som er rart å tenke på er hvor fort tiden går.  Det er 8 år siden vi bodde på Kongsvinger, og SÅ mye som har skjedd den tiden etter at vi bodde der.
Lille Vic har kommet til verden, interessen for hund har blitt værende og er der ennå mer (!!!), bor alene med eget hus og hage :) Nye hunder og valper har kommet til, og noen har forlatt oss. Men Bambie... lille revenka Bambie... ingen over ingen ved siden...

Lille Vic har vært på ferie nå, og jeg fortalte henne på telefon om at Bambie skulle avlives så når hun kom fra ferie så ville hun ikke være med oss lengre. "Ok"  sa hun så enkelt, og syns historien om hvordan endeløse sanger om "jeg vil ha en liten hund" ble sunget, skrevet og nevnt til stadig før jeg fikk Bambie i hus er veldig spennende å høre på.

Så i bilen på vei hjem, da kom det. Spørsmålet jeg kjenner det river i hjertet og tårene ligger i øyekroken.
Lille Vic: "Mamma... er Bambie dø nå??"
Jeg: "Ja, det er hun..."

Lille Vic......... setter i et hyl!!!! Store diamanttårer renner nedover kinnene.. jeg har aldri sett henne reagere slik noen gang... "Baaaaambiiiieeee min!!!! Baaaaambiiiieeee min!!!!".. det var som å høre henne når man ser fra krigsherjede området på nyhetene... et sårt ul og hikst som ikke stoppet. Mammahjertet mitt rev i meg.. denne reaksjonen hadde jeg virkelig IKKE forventet meg!!!!
Og hun var ikke til å stoppe heller!!!
Jeg må bare ta meg fatt og foklare, slik mamma forklarer til meg når jeg hikster selv som mest.

"Du vet... nå har Bambie det bra... " Også forteller jeg om sjelen (jeg bruker ikke ord om at noen er i himmelen..for der er det ingen kan man vel se når man kjører fly :P .. men at sjelen har dratt et sted, der er det veldig fint, og man møter andre som har dødd og man leker og gjør som man selv vil!!!

Lille Vic: "Baaaaambiiiieeee min!!!!"

Så forteller jeg historien om Mini... Lille Vic blir stille mellom hikstene... hvem er Mini? Jo Mini var en Yorkshire Terrier som Bambie ble kjent med på Hønefoss.. Mini og Bambie var sjelevenner og kjærester... de hadde et helt utrolig forhold, men Mini ble brått borte da han ble påkjørt av en bil. Det var så tungt og om man kunne se at en hund sørget, så ga Bambie uttrykk for det!!

Lille Vic: "da har jo Bambie Mini å være sammen med nå!!!! Og Håkon (fetter)... Heldige Bambie som har Håkon der til å leke med seg... og Håkon kjenner jo Bambie.... Baaaaambiiiieeee min!!!!"

Puh...det hjalp heller ikke.. men nå vet hun jo at Bambie hvertfall ikke er alene.. så kom alle spørsmålene.. hva gjorde veterinæren, hva het veterinæren, hva gjorde Bambie ? skrek hun? Hvordan ser det ut når man dør?
Og svare som best man kan er ikke alltid like lett.

Hun roer seg i baksetet så begynner det på'n igjen... vi er snart hjemme...
Jeg "men hva husker du med Bambie som var fint da?"
Lille Vic : "Bambie var den eneste som gjorde trisks... og det var så fint... nå har vi iiiiiiiiiiiiinnngeeeeeeeeeeeeeeen som kan triks!!!"
Jeg skynder meg å si "Jammen vi bare lærer en av de andre noen triks""
Lille Vic: "Ja... men Bambie var så flink!!! Også kan hun meg kos og lekte med meg!!!!"
Jeg: "Ja.. men nå kan du lære Bocca det Bambie kunne, så blir Bocca like flink!!!"
Lille Vic... jjaaaaaaaaaaa..... og resten av turen hjem som varer ca 40 min var o'store tårer og en uling fra baksetet..

Når vi kom hjem ble hun veldig glad for å se de andre hundene, og sa til de.. "dere trøster meg dere!!!"

Jeg var ikke klar over at en 5 åring kunne vise en slik sorgreaksjon, og hun utrykker følelsene sine veldig bra!! Vi har pyntet litt på gravplassen til Bambie, men jeg kjenner selv at dette er en hund jeg personlig ikke klarer helt å komme over... eller man skal ikke komme over noe, men videre. Bambie blir aldri glemt, hennes poter satte dype dype spor <3


Bambie & Mini


Herligste bilde av Mini som ser dama si på tv :)


Der Lille Vic var... der var Bambie
Bambie 5 år!! Må få på krone :)


Reveenka :P

 


<3 Lille skatt <3


Lille vic kjøpte englefigur og satte på grava til Bambie :)

Et kapitel er avsluttet og hun vil minnes lenge <3

En tung og vanskelig dag... veldig tung...

Det å være hundeier har både positive opplevelser og opplevelser der man som eier må ta en valg. Jeg har stått ved et veiskille en god stund og tar idag en tung avgjørelse for èn av hundene mine, dette blir en lang og trist dag ♥
Personligheten og ditt lille vesen har gjort deg synlig, ALLE viste hvem du var og du hørtes... hørtes veldig godt!!
Ditt lille vesen har gjort meg til der jeg er idag med tanke på det å drive aktivt med hund!! Alle jeg har blitt kjent med på grunn av deg ♥
Jeg har gode minner... masse gode minner!!!
Hvil i fred lille skatten min, du har vært den beste!!! ♥ Bambie ♥
http://s47.photobucket.com/user/angelny16/story/8065

Første møtet.. lille klumpen.. Etter jeg hadde sunget "jeg vil ha en liten hund" døgnet rundt så fikk jeg ei lita York frøken.

Som viste seg å være en klump med full fart og høy lyd. Bestemt frøken som alle la merke til, hun har gjort seg bemerket. Hun ble "rikskjendis" med attituden sin, og var ikke redd for å hevde seg mot de store hundene i serien "Hundeskolen" som gikk for noen år siden på Tv2.
Bambie gjorde meg interessert i avl/oppdrett og utstilling. Og for noen fantastiske mennesker jeg har blitt kjent med bare pga henne.


Lille Vic og Bambie ble gode venner <3


Lille divaen <3Hvil ifred Bambie,

Enhver hund  har så sin spesielle personlighet så man husker hver enkelt av de , din personlighet vil jeg aldri få en hund som engang ligner. Du var spesiell!!!
Valpisser!!

Igår kom det 5 herlige små valper i hus :)

Vinner av gavekort på Hundefotografering!!!

Ble Cecilie!! Har gitt mail adressen din til fotografen så hun tar kontakt med deg, håper du får en flott fornøyelse!!!
Gavekort på fotografering av Hunden din <3

Gavekort til en Hærlig hundefotografering av din beste venn, hos fotograf Ann Sissel Holthe.

Fotograferingen gjøres enten i studio i Heggedal eller på egnet location i Bærum, og gavekortet har en verdi på 1200,-.Dvs at bildene som blir tatt kjøper man i ettertid men det er mye penger å spare på selve fotograferingen. Prisliste og tidligere bilder som er tatt finner du på  http://www.fatmonkey.no

Du kan også følge fotografen på facebook om du vil, da blir hun ekstra glad... og setter veeeeeldig pris på om man liker og deler siden

http://www.facebook.com/fatmonkeyfoto

Jeg har flere bilder av mine hunder og de setter jeg veldig pris på og er gode øyeblikk fanget på lerret :)

Så hva må du gjøre for å bli med i trekningen?? Noe så enkelt som å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.. og fordelen er jo om man bor slik at man kan komme til Bærum's området.
Trekker en vinner 1 mai!!


Min vakre Bijou <3
http://www.facebook.com/fatmonkeyfoto

Nyklipte til jul

I helgen har 5 hunder fått ny fin sveis til jul :)

Kjøp juleutgaven av Hund&Fritid


Ikke glem julenummeret2012 til Hund & Fritid!!
Lille Vic på forsiden og intervju med henne &  Beloved York i bladet <3

Få flotte bilder av din 4bente venn!!!

Da anbefaler jeg at du tar kontakt med Ann Sissel, www.fatmonkey.no

 

Hun foreviget 2 av mine sjarmtroll på Dogs4all i helgen <3
Dogs4all dag 1

Astrid fra Hund & Fritid og lille Vic på store plakater !!! <3

Lille Vic og Kennel Beloved York i Hund&Fritid

Kjempe stas idag da julenummeret til Hund&Fritid kom ut, hele 9 sider i bladet om Lille Vic og oppdrettet mitt :)

"Champis"

La meg presentere Beloved Yorks Champagne Bollinger <3
Blir spennende å følge med videre på ;)

Kjøp julenummeret av Hund & Fritid

Gjett om mammahjertet er stolt!! Lille Vic & Belini på forsiden av julenummeret til Hund&Fritid (isalg fra 14. november) ♥

En god helg

Ønsker alle en riktig god helg!!!

Hund&Fritid på besøk

Igår gikk dagen med til å ha redaktør Astri og fotograf Jan Vidar på besøk fra hundebladet Hund&Fritid!! Super koselig som alltid, og bare synd de ikke kunne bli lengre for å skravle :P

Men fikk hvertfall tatt mange fine bilder som jeg gleder meg til å se, og ikke minst så tror jeg kanskje årets julekort bilde ble tatt i går :P


Lille Vic gjøres klar til photoshoot i stua :)


koselig gave fra Hund&Fritid
Hos Bladkongen.no får dere et tilbud på 3 blader til 99,- kr. (1 blad koster 67,-)
Dere kan også melde dere for årsabonnement på - www.hundfritid.no - og få med gavekort på 3 kilo hundefôr fra Brit. Verdi mellom 200-250,- Må hentes i Tropehagen Zoo/TAM butikker - og faktura MÅ VÆRE BETALT.Smugling av valper!!! Viktig info som MÅ deles videre!!!!

Endelig begynner det å komme mer frem i media, dessverre så blir mange lurt og valpene kommer opprinnelig fra valpefabrikker i polen.
Slikt vil man nok avdekke mer og mer av i Norge, og ikke minst at slik type avl kun for penger også finnes her i Norge!!!!

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8304273

ADVARSEL!!! OBS OBS!! Initialene hennes er S.B, kjøper også voksne hunder i Norge for å avles på!!
Del videre, er den beste måten å få ut informasjon om et råttent nettverk og hunder skal lide for at hun skal være millionær!!! Tenk at DIN hund kan komme fra forferdelige kår i øst-europa.
Igjen, papirer som er EKTE er så viktig og det finnes vel så mange bra oppdrettere her til lands!!!

fra samme dame + familie
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8281786

og SAMME dame + familie
http://www.f-b.no/nyheter/valpene-la-i-sin-egen-avforing-1.6734507

og her *sukk*
http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/forsoekte-aa-selge-doedssyke-valper-tatt-paa-fersken-3734391.html

SÅ SLUTT Å KJØP HUNDER UTEN PAPIRER!!!


Hund som ble tatt av smuglere forrige uke
 

 

Hundebursdag :P

Forrige helg så hadde lille Vic og Belini blitt invitert i hundebursdag til Aida (lille matmor) og hunde Luis..

Pent pyntet både lille Vic og Belini i kjoler tok vi turen, og ble møtt i døra med herlig muffins, kaffe til mammadamene og glad bursdagshund :P Han hadde nemlig på lur egne små hundemuffinser :)
Belini hun hadde tenkt å sjekke ut området rundt og ble borte littegran.. hun fant en liten utvei i buskaset.. og i farten så klarte hun å miste kjolen sin.. til Lille Vic STORE fortvilelse..
og jeg hører ennå samtale mellom de 2..
Lille Vic "belini vennen min, hvor er kjolen din??"
Belini *ser på lille vic og logrer* ..
Lille Vic "har du mistet den fiiine kjolen din??? " 
Belini *logrer ennå mer*
Lille Vic: "mamma... kan du sy ny kjole til Belini??"


 

 

Puppylove

Fra Lille Vic's vinkel

SÅÅÅ gøy å ta bilder, og ennå mer moro for a' mor å se på kamera etter at Lille Vic har vært fotograf på hundetreff :)

og et jeg knipset :)
Valperumper

Søte valperumper

Valpene "Secret"'s er født

Igår kveld kom valpene til Diamant, var en vellykket fødsel og sterke fine valper...med veldig matvett!!!
Valpekullet vil ha tema "secret" i stamtavlenavnet sitt..må bare se de ann om hvem som skal hete hva :)

York treff i hagen

Inviterer i morgen lørdag 21 august til York treff i hagen fra kl 15!!


Kommer du å leker med meg??

Vært fremme med saksen igjen!!

Siden det ikke ser ut til at hodet til Belini retter seg , og at det fortsatt er en betennelse på balanse nerven.. så skal ikke lille frøkna i utstillingsringen. Like vemodig og klippe all denne pelsen også :/

Men fikk tatt noen fine bilder av henne før saks og maskin ble brukt :)


Belini ligner veldig på mamma'n sin Bijou


<3


Søteste!!!

Rottshire-terrier

Hentet Diamant igår fra det Lille Vic kalte "parringshuset" :P , og der fikk hun en ny sveis :P
Ifølge min lillebror har jeg nå begynt med en ny rase kalt Rottshire-terrier.
For meg så ligner hun på den gule figuren fra fraglene :P

Min Diamant!!

Selv med sitt kraftige uttrykk så er Diamant en spesiell hund for meg. I helgen var hennes siste utstilling, var vemodig det også :/

Hvem er julenissen?

Kom jeg fra helgens utstilling og finner dette på trappa...men hvem er giveren???

Siste gang....

Jeg har bestemt meg... Og sagt det høyt og da må jeg gjøre det!!!
Men etter helgens utstilling så skal jeg klippe Diamant, så hun skal ikke i utstillingsringen mer. Men gosj den pelsen da, kjenner jeg får tårer i øya allerede... Så dette blir siste gang eg bruker så lang tid på henne med bading, og siste gang jeg setter papillotter i pelsen hennes :/

Siste gang....

Jeg har bestemt meg... Og sagt det høyt og da må jeg gjøre det!!!
Men etter helgens utstilling så skal jeg klippe Diamant, så hun skal ikke i utstillingsringen mer. Men gosj den pelsen da, kjenner jeg får tårer i øya allerede... Så dette blir siste gang eg bruker så lang tid på henne med bading, og siste gang jeg setter papillotter i pelsen hennes :/

Bijou har fått sommersveis

Idag har vært en relativ slapp dag, ligger på sofaen med Bijou Frøkna i ene armkroken og Diamant i andre. Bijou er her og har fått sommersveis :)

Avkom... :)

Ene sønnen til Bambie var innom idag og fikk sommersveisen :)
Han ble så søt og en helt annen hund!! Teddy er bare knall kul liten york :)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » April 2014
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

36, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten