En blogg med mange følelser..

Kom over denne bloggen... og nå sitter jeg på jobb og har problemer med å holde tårene tilbake.
For en fantastisk pappa lille Maria har.
http://snakk.klikk.no/flere_tema1/foreldre/b/maria_og_pappa/default.aspx

Bloglovin'

Vil du lettere følge med på bloggen? klikk her

Nytt design :)

Har endret litt på lay-outen... syns denne var mer meg, og siden jeg ikke er så himla god alltid på pc så tok det litt tid før jeg fant ut hvordan man kunne endre ting.
Det eneste som irriterer meg nå er at på headeren helt til høyre så begynner headeren på nytt :/ *skjønner ikke hvorfor den gjør det??*

Lille Vic er i mye bedre form, var allerede det i går. Så hun er nå i helgen hos pappa'n sin og koser seg der. Tenker hun utnytter sykesituasjonen sin til å få akkurat det hun peker på :)
Etter jeg hadde levert henne i går så dro jeg til Tina en tur og smakte på hennes deilige kaffe som hun har skrytt av. Og den var veldig god, akkurat slik jeg liker kaffen :)
Ble sittende og kikke på masse gamle feste bilder, da jeg egentlig bare skulle hente bildene fra utdrikningslaget til Jeanette (skal legge ut flere bilder snart).

Jonas ble i dag morges kl 0500 hentet av noen kompiser for utdrikningslaget sitt, gutta har dratt på helgetur til Praha.
Godt at begge hemmelige utdrikginslagene nå er over så man slipper å holde noe hemmelig :)

Snøstorm...

Syns jeg hørte noen sa det skulle bli mildere jeg?? hmmmm.. det eneste jeg vet er at ivkeld etter at Lille Vic er i seng så må det måkes snø.. har hatt så mye å gjøre siste tiden så jeg hadde egentlig tenkt å få meg 20-30 min på crosstraineren også.. men kanskje jeg føler meg så sprek at jeg faktisk gjør begge deler.

Nå er det straks lunch og jeg skal løpe bort på senteret i snøstormen og kjøpe smoothie... (tror jeg må få sjefen til å kjøpe blender å ha her på jobben :P )

Litt latter på en onsdag

Fant disse bildene på nett idag... og jeg må si jeg humret litt ..


Kirken brant ned

Igår så brant kirken i Hønefoss ned. Det er vemodig og trist når en kirke brenner syns jeg.. selv om jeg ikke er personlig kristen så har man respekt for kirken og se noe slikt gå opp i røyk er ekkelt å se.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586769

Victoria ble døpt i den kirken våren 2008


Love you

Make a plan, set a goal, work for it, but now and then look around...caus' this is it.
It might be gone all tomorrow.. let people around you, know that you love them.

Sanger man blir i godt humør av...

Disse sangene blir jeg i utrolig godt humør av når jeg hører de, og må ærlig innrømme jeg skulle da ønske det var lørdagskveld, godt humør og et dansegulv :) 


det var noen, er flere men jeg er alltid så dårlig på hvem som synger sangene, så er jo et under at jeg har klart å finne frem til disse..hi hi

Gratulerer Monica & Steffen

Idag kl 1132 kom lille Celine til verden (3 uker før tiden).
Gratulerer til Monica & Steffen og dere kommer til å være en fantastisk liten familie <3Gleder meg til å komme på baby besøk :)

Bim, tur til fjells, Hårek på sykehus...syntes nyttårsaften er oppskrytt jeg...

På tirsdag på Romjulsutstillingen så ble Bijou BIM (best i motsatt kjønn), så hun er i år mestvinnende tispe :)


Etter utstillingen så dro Lille Vic og jeg til fjells...
Masse snø og nærmere -30...brrrr (først idag det har vært rundt -10, og kunne ha vært ute det meste av dagen.


"det blå lyset"

Igår dro vi til Trysil en tur og spiste lunchder. Møtte Jonas, Jeannete, Aud, Stian og Vidar der. Jeg kjøpte en skidress til Lille Vic, den var råkul... eller som Vic sier "stili"... så om skiferdighetene hennes ikke er så gode ennå så skal hun hvertfall se stilig ut..hi hi
"stili" jeg!!Lille Hårek i Bergen måtte på sykehus i natt. Han hadde blitt blå på lepper og beina så de dro. Er usikker på hva det kan være, men tror det kanskje er en bakterie i blodet. Bare håper alt vil gå bra, han skal være der i 1 ukes tid.
:(

Ellers så har vi skutt opp noen raketter for lille Vic (pang pang sa hun), og jeg personlig tror jeg skal legge meg tidlig da jeg  tror jeg egentlig ikke liker nyttårsaften :/
Det kommer flere bilder når jeg kommer hjem, men er på så dårlig pc at det tar jo vinter og vår før jeg får opplastet de.
Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

32, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten