Lag din egen sengegavl


Kryssfiner plate med kryss der du vil punktene skal være som gir dubde på sengegavl'n


Bor hullene, vanligvis borrer jeg de selv, men Kari Anne's mann Atle måtte føle han bidro med noe :P


Kjøp billig skumgummimadrass og skjær til, den har vi limt litt fast til plata så den ikkke sklir når den skal dekkes med stoff


Dekk nå hele platen med stoff og strekk og bruk stiftemaskin på baksiden til å feste stoffet, strekk og stift så du får det jevnt :)


så kommer det morsomme å feste knapper, slik at man får mønsteret i sengegavl'n

Vi brukte en kraftig ståltråd, stakk den rett gjennom skumgummi og stoff.. lagde en "krok" og dro hardt tilbake..


Lagde en festlig snurr på baksiden så ble den stående i spenn :)

 


Bare noen å førti igjen :P Vær 2..det gjør det mye lettere

Atle er snekker, og lagde en fin opphengsmåte (jeg brukte 2 punkter med ståltråd når jeg hengte opp min :P )

Så brukte vi noen pene krystall pynteknapper bestilt fra Ebay og limte oppå knappene.. ellers så er alt som er brukt fra Stoff & Stil :)

Julegaveønsker... til Lille Vic

Lille Vic ønsker seg jo ALLE leker i hele verden.. og det er lov til jul det, men her er de som er høyest på lista.. noen har jeg ikke lagt til bilde av da de allerede er i hus ;)


Stiga SnowracerDiv. Lego friends

Monster High Ds spill


Frost langrennski, sko str 30/31 og lengde på ski vil jeg tro skal være 120 (?) .. vet ikke hvor lange de skal være i forhold til lengden på barnet ??Julegaveønsker... til meg

Jeg har jo selvsagt noen ønsker i år også... Kanskje ikke så mye til huset denne gangen (føler jge alltid ønsker meg husting :P )Klart jeg ønsker meg i lilla også (str M topp og S bukse ;) )

Asics Gel Artic 4 Goretex, med pigger. (str 40 ;) )

Det ovenfor kan fåes på getinspired.no


Er super fornyød med en kjele jeg har fra Jamie Oliver.. så jeg ønsker meg stekepanne i samme merke
kitchn.no - Jeg ønsker meg virkelig et nytt strykejern.. men det må være sånn at den slår seg av etter en stund om jeg ikke bruker det (kanskje alle strykejern er slik idag?)

Strykejern har jeg virkelig ikke peiling på merker eller noe..

 

Cameo printer... tenk å ha en slik!!!

http://www.bikuben.com/produkter/silhouette/silhouette-tilbehor/silhouette-cameo-digital-cutting-tool/

Så er det vel kanskje noen andre småting jeg ønsker meg men som jeg ikke vet at jeg ønsker meg..hi hi :P

Kom på èn ting til..eller egentlig flere, men det får da være måte på hvor mye man skal ramse ned :P (hint..gavekort er alltid på ønskelista)

Men..varmesåler.. jeg er så og si alltid kald på beina :P


Alpenheat AH10 varmesåler m/ fjernstyring (str M)
www.bikeshop.no

 Hvil i fred - Himmelen har fått en vakker stjerne

10.10.13

"Gråter du mamma?" spør 5 åringen min

"Ja litt" sier jeg.. og noen små tårer triller..

"Hvorfor det?" spør hun og skakker på hodet. Hun legger armene sine rundt meg.

"Du vet mamma gråter noen ganger når hun blir veeeeeldig glad... og noen ganger så gråter man fordi man er trist. Akkurat nå gråt mamma litt fordi det er ei skjønn lita jente som har en sykdom som kan hende at hun dør."
Så forteller jeg henne om Ylva, den vakre lille solstråla på 5 år som har kreft. Lille Vic har hørt om kreft før og at noengang kan man dø fordi man er syk og ikke gammel.

Vi pleier å si at sjelen har dratt, og den skinner som den vakreste stjerne på nattehimmelen.

"Om hun dør mamma, så kan hun jo leke med Håkon og Bambie!!! På den grønne enga. Bambie er heldig, for hun får mange å leke med!!"

Jeg klarer å smile, så gode tanker hun har. Jeg som så mange andre har blitt med på reisen til foreldrene til Ylva. Pappa'n hennes Magne Helander som har noen ord som treffer deg i hjerte og sinn, gjør at man setter seg ned og tenker. Jeg har tenkt lenge. Etter at jeg ble alene med Lille Vic så kan til tider en snikende sak komme... den kalles visstnok for angst.. en type døds angst.. dette går veldig i perioder og jeg har vel først innsett det, det siste året. Men heldigvis har jeg ei venninne som jobber med angst og 1 telefon til henne og hun får tankene mine på rett spor igjen.
Men tanken og frykten for å skulle dø, eller at Lille Vic skal dø fra meg kan til tider være uutholdelig!!!
Det er spesielt hvis hun har vært hos meg i lange perioder, da går det faktisk på at man mister kontrollen over tankene :P Og det tanken på døden går også på at det er ikke noe man kontrollere. Samme med flyskrekk, de som sliter med flyskrekk går det på at man har ikke kontrollen på hva som skjer med å sitte fastspent i setet.
Så her gjelder det å puste :P (jeg har i voksen alder også fått noia for landinger.. er 100 % sikker på at nå detter flyet ned eller at det får vannplaning :P )

Men så, nå etter at jeg har lest hva Pappamannen til Ylva skriver, han skriver på en måte som gir deg ro og en form for lykkefølelse. Lykke for det man har og er omgitt av, de næreste rundt seg. Man får en ro, for den reisen man er med på er det ingen som kan forestille seg og er en reise man ikke unner noen!!!! Det å se sin største kjærlighet kjempe for livet, er sårt og man føler seg nok veldig hjelpeløs i en slik situasjon. Men allikvel en ro, for Ylva har med seg de som elsker hennes mest og høyest!!!!
Han skriver på en måte at man ikke skal frykte døden. Og man skal vel ikke det, de som er igjen har mange gode minner. Og det er de man skal huske.

06.11.13

Jeg er tom inni meg, som om pusten har gått ut. Jeg har fulgt Magne Helander som så mange andre. Men siste tiden har jeg hatt en følelse at jeg har vært på vent, jeg har fulgt hans ord og de gode tankene han har. Og det har skapt en ro og trygghet.
Ylva engel forlot familien sin i natt og reist til sine evige enger. Igjen så er stillheten, en familie som skal klare seg videre i hverdagen uten deres skatt. En liten engel som slipper sykdom og smerte men har en familie som elsker henne høyt.
Man skal ta vare på de dyrebare skattene våre, og ikke bare nå eller idag.. men man skal lære å gjøre dette fremover også.
Jeg er ufattelig glad i familien min og vennene mine, man vet aldri når de brått kanskje ikke er der lengre.

Hvil i fred Ylva - himmelen har den vakreste stjernen som skinnerStå ikke ved min grav og gråt over meg.
Jeg er ikke der,jeg sover ei.
Jeg er de tusen vinde
r som blåser.
Jeg er solskinn over skogens åser.
Jeg er nysnøens milde kjærtegn.
Jeg er det kalde, friske høstregn.
Når du våkner i et hastig morgenfokk,
er jeg den raske, stigende flokk
Av stille fugl i sirkelflukt,
jeg er stjerneglans over havets bukt.
Ikke stå ved min grav,
vær ikke lei.
Jeg er ikke der,
jeg døde ei!


 

Clawdeen Wolf

Lille Vic var invitert til Halloween fest, hun skulle være Monster High Clawdeen Wolf.. Og med lille frøkna som er perfeksjonist så fikk jeg jo nesten prestasjonsnerver for å få dette til!!
Hun var da strålende fornøyd!!!

Lillepri ikveld - Selena Godis alias Poppy Pappsi

I våres så sendte Lille Vic en figur hun lagde til programmet Lillepri som går nå på fredager på NrK super.
Figuren fikk navnet Selena Godis (da Lille Vic favoritt syngedame er Selena Gomez) og Selena Godis ble jo selvsagt pyntet med masse godis.

I høsteferien ringte de fra NrK Super og Selena Godis har blitt plukket ut til å være 1 av 16 deltagere og har fått sin egen sang "Partykid" *så moro!!*

Selena Godis har fått egen sang... men så har produksjonen byttet navn på henne for at det skulle visstnok passe til sangen. Til Lille Vic måtte jeg si at hun har fått band navn som er Poppy Pappsi.. Så får vi se om hun vinner dagens delfinale... du kan stemme etter programmet ikveld ;)
(ps: syns i grunn det er rart at produksjonen bytter navn jeg da, når man på skjemaet når man sender inn så kan man skrive hva artisten skal hete.. og barn er veldig opptatt av det å bestemme ting og navnsette noe... :/ ..det får jeg nevne for de ved en senere anledning.. her i huset heter hun Selena Godis ;) )

Sangen hennes kan du høre her http://nrksuper.no/super/lillepri/sang-nr-3-partykid/  (skulle tro hun sang om Lille Vic :P )

Klar for vinteren - men nyter høsten!!

Kan vel ikke si annet enn at vi har hatt en fantastisk høst!!! Har kost meg glugg ihjel med lille Vic og hver solstråle som har skinnet!
I går var vi og så Annie.. Har du vurdert men ennå ikke kjøpt billett? Løp og kjøp!!! Det lille Vic kanskje syns var mest morsomt var at ei av "barnehjemsjentene" som var med, visstnok var ei som hadde vært med på MGP jr .. Det var stas!!! :P

Ny skiboks som matcher bilen :)

Er bare lille Vic som skifter dekk i kjole og pensko :P

Med påfyll av D - vitaminer!!

Lille Vic og jeg har vært 1 uke på Mallorca.. Stedet med den eneste bekymringen man har er om man får spist nok is i løpet av én dag !! :P
Vi har kost oss masse!!!

Takk for en fin tur min lille frøken <3

10 for Grete

Igår deltok Kari Anne og jeg på "10 for Grete" i Oslo, har jo løpt endel i sommer... Men merket at det å løpe med masse folk rundt seg, fortauskanter, trikkeskinner og brostein ikke var noe man er vant til .. Særlig når man her på landet kan løpe milevis på rette strekninger :P
Men man ble veldig gira, og utrolig moro med alle som står og heier ... Og så mange som deltar!!! Veldig gøy :)
Er vel bare å melde seg på til neste år også... Eller kanskje ta halv maraton da? :P

Forvillet seg utpå landet...

I helgen hadde jeg et veldig hyggelig besøk ifra Bergen.. En skikkelig bygutt som forvillet seg utpå landsbygda :P

Familiefotografering

Tidlig søndag morgen møtte vi opp 11 stk på Kirkeruinene for å ta div familiebilder!!
Vakker stemning i morgensolen!!

Behind the scene

En sniktitt på et av resultatene.
Fotograf: Guro Skjelderup

Bursdagshelg !!!!

Startet helgen med dobbel niese bursdag.. Nora gull ble 2 og Heidi ble 8.. Barnebursdag som ble etterfulgt av pappa's 60 års dag!
Middag på restaurant med familie og overraskelse selskap i hagen hos mamma og pappa der 44 venner og kjente dukket opp!
Pappa ble rørt til tårer ved samtlige anledninger. En super feiring !!

Stas når bestefar jobber i brannvesenet da Brannbilen dukket opp i selskap med blålys og sirener!!!

London...

Har bursda' snart jeg!!!

Og hva jeg ønsker meg... En snekker of diverse mateialer :P
Jeg har 3 prosjekter (jeg har alltid noe men disse 3 står høyt på ønskelisten)
- bygge inn skapet på rommet mitt
- tette igjen mellomrom på trapp og lage lagringsrom under trappa
- bygge tak over veranda ved inngangspartiet

Men sånn om man skulle ha et innfall av å gi meg noe så liker jeg gavekort på interiør butikker, stoff og stil,jernia , ikea etc
Skiboks, hvit vannkoker fra Eva Solo

Lille Vic lurte på hva slags tema jeg skal ha.. Hi hi..
Lurer på om jeg må få noen venniner til å komme og kle på seg ballkjoler så har vi prinsesse bursdag!!

Sprinkelseng selges!!En gammel sjarmerende sprinkelseng selges. Kan justeres i 2 høyder.
Endel av øverste kanten kan taes ned.
Den er malt brun.
400,-
(Kan hentes på Årnes)

Gratulerer med 5 års dagen <3

Idag skulle Håkon vært 5 år... En liten gutt vi aldri fikk bli kjent med <3
En liten gutt som alltid vil være i tankene våre <3
<3 Hvil i fred lille venn <3

Noen dager i Bergen :)

Årets lille ferietur gikk til Bergen ..(liker!!!).
Lille Vic og jeg tar resten av sommerferien i varmere strøk utpå høsten.
Vi har virkelig kost oss og fått kjenne på sommervarmen de siste ukene :)

Vi hadde en stopp i Hol.. Dit ville lille Vic tilbake til for det luktet så nydelig der!!

:P

Idag har vi plukket jordbær.. Så i morgen tidlig blir det varme rundstykker med nyrørt syltetøy på :)

Lilleba pysjer

Bare elsker disse pysjene!!
Lille Vic og jeg har ett sett fra før, og benyttet nå salget på mammabutikken.no med å spandere på oss nye.
Anbefales virkelig da de er myke og gode og super god kvalitet :)

Mer på ønskelisten...

Jeg har en fremtidig plan om å få bygget tak over hele inngangspartiet mitt.. Og lage en sofakrok.. Og muligens varmelamper :P

Ønske seg..

Ønske meg slik sykkel med tilbehør.. :)
(Alt fra sykkelpikene.no)

Endelig er sommerfølelsen her!!

Jeg hadde lite tro på at finværet skulle komme... Men nå ser det ut til at nå kan jeg finne frem resten av hagemøblene :P
Vi startet ferien med spa, besøkte Line og barna i Tønsberg, hatt åpen dag for My Beloved Ones ( ps masse nytt lagt ut på fb siden!!).

Åpen dag hos My Beloved Ones

Små fotballbein

Mai og juni kom og gikk... Denne våren har mye (les: all) tid gått til valper og My Beloved Ones.
Lille Vic var 1 uke i Spania på ferie, jeg fikk gjort en masse på to-do listen hjemme (rydde vaske rydde)..
Vi starter ferien nå lille Vic med 2 venner har vært på fotballskole i 3 dager!! Var så gøy å se hva de små presterte :)

Sett av 30 sekunder og gi en stemme ;)

Lilel vic fortalte meg i forrige uke at melkekartongen hadde fotokonkurranse (ikke vet jeg hvor hun har fått deg med seg fra,,) iallefall så kikket vi gjennom bilder som man forbinder med Tine Melk. Vi hadde haugevis, men dette bildet syns vi var så herlig.. det er tatt på vei fra Bergen for noen år siden da hun og jeg var på jentetur :)
Og hun var i ekstase over disse geitene vi møtte!!

Så hver så nill og trykk på linken og gi din stemme.. og man kan stemme hver eneste dag!!

http://fotokonkurranse.tine.no/bidrag-4359?t=pop

Starte Nordisk dyrepark :)

Bare denne helgen er over så kan jeg komme meg tilbake til den "normale" hverdagen og få litt orden på hus og hjem og ALT som må gjøres (lista føler jeg nå er uendelig!!!)

Men innimellom bare må man få med seg ting som hører sjeldenheten til, Ken Victor er jo elgen.. men sjekk ut denne karen... Sinnataggen Tiur.. hi hi... Dette syns Lille Vic var et rart dyr og hun lurte egentlig fælt på hva det var :P

Jeg syns det er så gøy med å ha naturen på så tett hold :)


 :)

Gratulerer!!!

Travel mai!!!

Mai er en travel måned.. Med hundeklubben har vi 2 utstillinger som skal planlegges og arrangeres , de 4bente skal ha. Hundebunad, Name-it Årnes selger så mye hårpynt at jeg ikke rekker å lage nok :P

Ken Victor eller Egil?

Den unge oksen har vist seg igjen par dager på rad...
Lille Vic mener hn skal hete Ken Victor.. Jeg er mer for Elgen Egil :P
Hva kan man mate en elg med?? Hi hi
Han er ikke sky heller dette flotte dyret!!

Legge ned skoler..for så å bygge nye???

 

hhmm... ene året slår de sammen og legger ned flere skoler.. for så noen år kaste bort penger på å bygge nye?? Logikk i politikk forstår jeg meg virkelig ikke på.. *ikke at det interesserer meg så mye , men èn ting vil jeg og det er at Lille Vic skal gå på skolen der vi bor :) * Flere alenemødre som må ta vare på økonomien skulle styrt..hi hi... altfor mye sløsing med penger ... og jeg har allerede begynt å irritere meg når jeg hører om forslag til OL i Oslo frem i tid... NEI... bruk heller pengene på noe fornuftig :)

http://raumnes.no/Nyheter/tabid/445/Default.aspx?ModuleId=81164&articleView=true

Dette har jeg ikke tid til!!

Det å starte dagen og bli bestevenn med doen og ei bøtte resten av dagen var IKKE i mine planer... Og alt som skulle klippes klart til sying idag gikk rett i vasken (eller doen)
Heldigvis var lille Vic i bursdag noen timer idag så jeg fikk sovet litt :) :)
Måtte bare klage litt.. Håper å kunne innta noe mer enn bare par slurker vann snart!!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » April 2014
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

35, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten