Bunadssesongen er igang *bunad til hund*

Ikke noe tidligere enn andre år, men produksjonen av hundebunader er allerede godt igang.
For mer info se www.b-doggie.com

Her er èn jeg sydde igår, eieren har Frafjordsbunad, da lager man noe som ligner :)
Sitt & High five

Idag har Lille Vic og jeg vært i Drammen Hundepark. For et fantastisk sted, at man lage noe så bra ut ifra noe så enkelt (rett og slett et gammelt gartneri).

Anledningen var Norsk Yorkshire Terrier Klubb som arrangerte lydighetskurs for barn&york..og skravlings for oss andre som ikke deltok på kurset.
Lille Vic hadde med seg Bambie, for å være sikker på at det var èn av hundene mine som faktisk ville hørt på kommandoen Lille Vic ga enn å stå å logre og se "bra" ut :P

Først lurte hun fælt på dette, men de kom seg inn i det og Lille Vic satte virkelig pris på det å løpe og rope på Bambie (innkalling), lærte henne sitt (det kan hun jo men uvant at det er Lille Vic som gir kommandoen og ikke meg).. men de fikk det til.. og inntrykket og konklusjonen etter dagen var at dette var gy.. og Lille Vic syns det var gøy å gjøre noe annet med hundene enn bare å børste og føne :P
Så hennes egne ord var "når jeg blir 4 år og får min egen hund som skal hete Biola, da skal jeg lære den triks og den skal kunne ligge på ryggen"... når hun sa den setningen så kom jeg på at hun blir 4 år snart.. og jeg syns jeg for lenge siden sa det med at hun skulle få egen hund (selvsagt min men den får liksom være hennes) virket så langt "vekke"... søren at jeg ikke sa 5 år... ja ja... hun skal nok ha mange hunder i sitt liv den frøkna..
stolt og fikk diplom, gullsjokolademedalje og sløyfe

 

vel hjemme måtte hun øve og viste henne da også "high five"..

Ønsker du deg hund?

Er du på jakt etter en liten 4beint venn, så ikke bli lurt av alle annonsene som finnes på diverese nettsteder om valper tilsalgs.
På nkk.no finner du komplett raseoversikt over den rasen du ønsker deg og med kontakt informasjon til den respektive raseklubben.
Selv driver jeg med Yorkshire Terrier. Raseklubbens hjemmeside er www.nytk.no

Tenk på disse stakkarene, og ikke minst...tenk på valpenes foreldre hvordan forhold de lever i!! Ikke bli lurt av at du får en valp billigere til par tusen og uten papirer. Papirene er hundens identifikasjon, og du vet heller ikke hva slags sykdommer som valpen kan ha.. du kan faktisk oppleve at valpen du har kjøpt billigere dør etter 2 uker... og der sitter du igjen med en stor utgift, og ingen valp.

Besøk oppdrettere til rasen du ønsker å kjøpe, se hvordan miljø de lever i, bli kjent med både oppdretter og hundene. Man tjener på det i lengden. Man kan også lese på raseklubbenes hjemmesider og NKK sine sider om etiske grunnregler for avl og oppdrett.
Man skal kunne spørre oppdretteren om de merkeligste spørsmål og få svar, man skal få veiledning i forhold til hundehold og stell.


Disse små stakkarne hadde reist langt og lå i sin egen avføring :(


Liker salg!!!

Egentlig skulle jeg innover på stoff

Skjønnhetssøvn

Når man har sovet i 15 timer var vel det et hint om at man trengte å sove ?!
Men våknet idag som et "nytt" menneske ...så godt!!
Litt frokost nå så får en vel finne på noe idag..

Sove..

Lille Vic har par pappadager, og formen min har ikke vært helt på topp idag. Vært stup trøtt, kvalm, hovne mandler og par forkjølelsesår i munnen som gjør at set er både vondt å prate og spise... Så sykdom bare spark meg mens jeg ligger nede!!!
Beste kjerringrådet er å smøre halsen med tigerbalsam og drukket en stor kopp te med honning, par smertestillende og nå skal det soves!!!!
Har IKKE tid til å være syk!!!

Treningsvideo

hi hi.. på ringetreningen i går så ble det filmet av Nina, og filmet dette da lille Vic skulle være med å trene Belini.. og jeg måtte le da jeg så filmen for jeg syns hun gikk så lange skritt og nesten "vagget"... så fikk jeg se en film av meg selv ...så går jeg jammen helt likt i ringen :P

 

Lille Vic

Siste "sykedag" med bare kos...
Lille Vic var med på ringtrening idag, og hun skulle trene Belini...og sjarmerte jo i senk alle og enhver :P

Ønsker er...

magiske ting... Hvis du virkelig tror, kan drømmer virkelig bli oppfylt!

1 liten prinsesse i Tornerose kjole, 1 stor mamma prinsesse iført Bell kjole og 1 Bestemor som lurte på om det hadde klikket for mamma prinsessen siden hun var iført Bell kjole... Hi hi... Skal man på prinsesse show så må man jo kle seg ut (fikk ikke tatt bilde av lille Vic og meg i fine kjolene..hi hi)
Men kosa oss på Disney on ice gjorde vi hvertfall :)

Assistanse

Idag har Lille Vic vært med på jobb og vært min lille assistent. Etter 3 filmer, drøss med tegninger laget så dro vi hjem :P

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits Blogglisten