Litt på skakke

"mamma...Belini ser litt rar ut i hodet og er skeiv" sier lille Vic og ser på meg...
Som eier og hund tenkte jeg da :P

Lubne barnehender

Jeg er glad i deg for alltid
og vil alltid like deg.
Så lenge som jeg lever,
vil jeg alltid elske deg.

Fantastisk vinterferie

Til tross for at Belini ennå ser verden i venstre vinkel så har vi hatt noen fantastiske dager til fjells.
Lille Vic gikk turer på ski på nesten 2 km, sto selv på slalåmski, badet, spist masse god mat og kost oss med familien!!!


Kakao-kos i solveggen


Skulle bli en snø-york.. men jo mer snøen smeltet lignet det mer og mer på en rev :P


Første gang på slalåm-ski på egne ben


Jeg fikk prøvd ny skia mine... og SÅ gøy!!!


Ble par skiturer, den ene gikk Diamant og jeg i mørket.. og litt uti løypa så gikk jeg på adrenalinet og "djevelen i hæla".... føler meg så iaktatt i skogen mørke...og litt for stille... og litt av at jeg følte ulven kom...


ulvespor tidligere på dagen :P

 Kos og kos og atter kos


kuleste Hårek i farta!!

Jentene "solgte" gratis vafler til skiløpere i sporet!!


Belini på permisjon for helgen

Den lille turen til veterinæren på onsdagen endte med innleggelse av Belini på dyreklinikk i Oslo. Hun er en smule bedre, og siden hun får noen medisiner så har hun fått lov til å komme på permisjon for helgen.
Jeg dro til fjells i går, siden mamma hadde tatt med seg lille Vic og de andre hundene så de slapp å være med på dyreklinikken hele dagen på onsdagen... så istedenfor å sitte hjemme å sture over syk hund så dro jeg selv til fjells igår. (pappa kom med Belini flisa idag <3 )

Så igår gikk vi lang tur med akebrett i fin været, og så noen spennende spor i snøen (bilde kommer)
og idag la vi ut på en skitur som bare skulle være rett borti her med Lille Vic... som ble til en tur på nærmere 2 km.. .jentungen gikk som Marit Bjørgen.. og hadde litt av en fart.. og nedover bakkene suste hun avgårde.
Oppdaterer mer senere om vinterferien vår, mye av tankene går til lille snuppa som ikke er frisk. Håper hun ikke får noe varige mèn...

Lille frøken pjusk

Lille Belini er ikke i form idag og må sjekkes hos vet. i Oslo før vi drar til fjells

Pynte brett

Hadde noen venninner over i går kveld for skravlings, og jeg har savnet noe på spisestuebordet mitt som skaper litt liv. Fikk brettet av mamma og fant samtlige små lysestaker og pynteting å ha på det.
Ble riktig så fornøyd :)

Maleriet er ferdig !!

Og jeg er veldig fornøyd , var ikke lett å få det slik jeg hadde tenkt men føler jeg klarte det til slutt. Det er masse små detaljer i bildet som man ikke ser på første øyekast. Håndavtrykket til Lille Vic og potespor fra hundene er med som små detaljer.

Siste touch ...

Driver med de siste små detaljene så skal det opp på veggen. Skal vise det frem da ;)

En kald fornøyelse :)

Før solen var stått opp så var både make-up og hår gjort klart av Cathrine (som også ble med på location for å hjelpe til)... Ann Sissel hadde en plan for å fange vinterlyset og jeg tror virkelig hun fikk testet seg idag. Jeg var glad med kald...og etter jeg kom hjem så har jeg bodd foran peisen for å få varmen igjen i kroppen. Gleder meg til å se alle bildene :)


Ønsker du bilder av deg selv, bryllup, kjæledyr, barn osv. Ta kontakt med Ann Sissel på www.fatmonkey.no :)

Friskt!!

Søndagen ble brukt til en koselig skitur med mamma :) vi gikk 7.8 km og koste oss midtveis med en varm sjokolade på Dragsjøhytta :)

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011
hits Blogglisten