Give-Away på My Beloved Ones Når siden får 300 "likere" trekker jeg ut en vinner som får en bleiemappe. I den er det plass til bleier på ene siden og pakke med våtservietter på andre siden. HUSK å skrive i kommentarfeltet på Facebooksiden om du har Prins eller Prinsesse!! Så blir jeg da veldig glad om du deler siden ♥

http://www.facebook.com/pages/My-Beloved-Ones/390437914317397?ref=hl

Vi gifter oss!!

Mine foreldre har en livlig fantasi. De finner på mye så barnebarna opplever en masse og får gode minner.
En figur som har sentral rolle er Knotten. Han har pappa laget av en gammel bamse og en tresopp.
Knotten bor på fjellet og forteller mange historier om turer, naturen osv.
Siste halve året har det gått rykter om at han skulle gifte seg. Med Knotteline.. Som ingen hadde sett.. Det nærmet seg bryllup, barnebarna fikk invitasjoner og spenningen steg :)

Knotten venter spent på sin hustru

Det ble sunget en sang om hvordan de møttes.
Melodi: under den hvite bro

Gjett om lille Vic gleder seg til å se Knotteline!!

De ble lykkelig gift, ifølge pappa var dette et arrangert ekteskap!!

Blir mye bryllup på lille frøkna mi', hun skal være brudepike i sommer og fikk igår invitasjon som hun ble veldig glad for!!! Jeg gleder meg til å se hvordan kjole hun skal ha på <3

Ski boot camp

Denne vinteren har virkelig kroppen fått kjenne at det å både gå på langrennsski og stå på slalåm er godt for kroppen... Og litt vondt.. Har nå så ømme muskler at jeg kunne sitti i samme stilling i en stol en hel dag..
Idag tok jeg en 4 km skitur før kl 0830!!! Det var godt det... Også har lille Vic og jeg kost oss i bakken idag. (Gleder meg litt til å komme hjem i morgen til symaskinen også da :P )

I Trollskogen var det veldig spennende.. En laaaang bakke med masse aktiviteter og Troll i alle fasonger :) :)

Mormorbakken...

Idag har vi vært i bakken og kost oss.. Fikk med meg lille Vic i noen andre bakker enn barnebakken.. Trenger noe med litt utfordring, så "mormorbakken" passet bra for henne. Var i flere andre bakker også men den bakken var passe bratt og passe lang. Fikk også testet litt forskjellige heiser og øvd på det. (Konklusjon...t-heis får man som voksen vondt i ryggen av når det står en liten én ved siden av)

My Beloved Ones på Instagram

Nå er My Beloved Ones på Instagram , @mybelovedones
#mybelovedones #hårbånd #barneklær osv
Søk det opp og følg, er også på FB og blir veeeldig glad om du både liker og deler siden :)

Starten på vinterferien

Startet vinterferien med et julebord (ja julebord..) med venninner :)

Siden lille Vic ikke er hos meg ennå så tok jeg og en venn turen til Hemsedal for noen dager ;) vi har virkelig kost oss!!

Av en eller annen merkelig grunn påsto han at det ikke var så bratt der (sort løype og satt som ekstrem og kjøring på eget ansvar... Vel jeg kom da ned til slutt!!)
:)

I morgen henter jeg lille Vic og vi tar turen til et annet fjell :)

Ungdommer.. skumle eller litt spennende?!

Lille Vic: "Mamma, er du ungdom?"
Jeg: "Nei, men jeg har vært.. ok.. kanskje jeg er litt ungdom ennå men egentlig er jeg voksen..."
Lille Vic: "Når jeg blir ungdom skal jeg bruke mascara"

I mitt stille sinn... hhmmm... hvor denne lille sminkedukken er så opptatt av sminke er hvertfall ikke meg.. mitt nyttårsforsett var å prøve å bruke mascara til daglig... jeg sliter big time med å oppfylle det forsettet... sminke er ikke min greie...

Lille Vic "Vet du hva mamma... ungdommer de bruker ikke lue de!!! Tenk om de får vondt i øra!!!"

Så dette med å være ungdom, at hun neste år skal begynne på skolen og at når hun bare blir 5 år så skal hun skrives inn på skolen.. dette er SPENNENDE...


Sendte avgårde en liten kanin idag i barnehagen,... håper det ikke ender opp med å bli en playboybunny i ungdomstiden..hi hi

 

Barnets personlighet ifølge horoskop

Er det ikke litt rart det der med hvordan man er i forhold til stjernetegnet sitt? Jeg er Løve, og er VELDIG Løve... Brøler når jeg må... Men har ikke tenkt over Lille Vic før keg kom over en side på Barn i Magen, og Lille Vic som snart har bursdag så er hun Vær..

Og hun passer så godt til beskrivelsen at det nesten er skremmende :/

Slik blir barnet ditt:

  • energisk
  • ledertype
  • aktivt
  • impulsivt

Du vil nok oppdage ganske fort at du har fått et barn med sterk personlighet. En impulsiv energibunt, sprekkfull av pågangsmot og initiativ, som elsker det uforutsigbare og utfordrende. Væren er en igangsetter og pådriver. Et fyrtårn med mye selvtillit, som tar sjanser og er modig, og det er slett ikke umulig at ditt barn blir en gründer eller en pioner. Væren er også flink til å motivere andre, så dette er en god leder.

Væren liker å vinne, og når som regel målene sine. De er arbeidsomme perfeksjonister, og foretrekker heder og ære fremfor materiell belønning. Behovet for anerkjennelse er sterkt. Du oppdager nok fort at barnet ditt ikke liker å bli bestemt over og har et heftig temperament. Higen etter egen suksess kan gjøre den lille utålmodig og kanskje litt selvopptatt til tider. Væren er ærlig og direkte, og du vil oppdage at ikke alltid væren tenker før den snakker.

Nye hårbånd

Ny leveranse med hårbånd på Name-It Årnes :)

Pastell "Victoria kjole"

Ny kjole ble laget i helgen, denne er str 92 selges for 350,- + frakt

Les mer og lik og del gjerne siden for da blir jeg veldig glad.. på My Beloved Ones på Facebook

http://www.facebook.com/pages/My-Beloved-Ones/390437914317397

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

33, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten