Tror jeg har hatt den minst effektive dagen på det jeg kan huske...har liggi på sofaen så og si hele

259549-1-1301589046483.jpg
Tror jeg har hatt den minst effektive dagen på det jeg kan huske...har liggi på sofaen så og si hele dagen :P

Bilder fra fjellturenFått bildene fra fjellturen med barna våre av Monica. Herligste & søteste jentene <3


koser seg med druer


Var mye kosing :)
TIDENES beste sovestilling... Celine... ler meg skakk ennå...
 

Hallux Valgus

Jeg har noen forferdelige føtter. Det er arvelig og selvsagt har jeg fått det og har jo hatt et i mange år, men noe mange kvinner sliter med... en kul ved stor tåa som gjør sinnsykt vondt. Heter Hallux Valgus.. jeg kaller det HEL**"!!!! kul!!!!

Hallux Valgus (utoverforskyvning) er en feilstilling av stortåen slik at den vries i retning lilletåen. Samtidig er stortåens grunnledd delvis ute av ledd. Typisk finner vi skjevhet i stortåen og sårhet over stortåens grunnledd. Leddet hovner opp og blir svært markert og utstående på innsiden av foten, og det blir smertefullt og ømt.

Jeg har drøyet å gått til legen da jeg aldri føler jeg har tid til noen operasjon og hvertfall ikke en fot 6 uker i gips?!?! Men .. når det har begynt å gjøre vanvittig vondt når jeg ikke engang bruker sko og går rart for å ikke belaste foten (høyhelte sko kan jeg bare glemme..må jo drikke for å glemme smerten om man skal gå med det....hi hi..nå går jeg aldri høyhelte sko utenom fest da...så er jo ikke noe problem det heller)...Så nå har jeg endelig fått gjort noe med dette da.Røntgen bilder er tatt og henvisning er sendt avgårde... så kommer sjokket...ha ha.... de fleste sykehus som gjør denne operasjonen har 40 - 50 ukers ventetid!!! ha ha ha... den forventet jeg ikke at kom... så med litt undersøkelse på www.frittsykehusvalg.no så fant jeg et sykehus som ikke hadde allverden av ventetid så da får jeg gjort det etter sommeren... gips på foten i sommer er HVERTFALL uaktuelt....

Kyllingprosjekt

Samme som ifjor så har det vært kyllingprosjekt i barnehagen.. det har tatt 21-23 dager til alle eggene ble klekket. Og barna har deltatt på sjekke fuktighet, gjennomlysning etc.  Og de er jo så vannvittig søte og myke.
Som et lite barn i går fikk jeg lov å ta ut et par og kose med de...hi hi...

Lille Vic syns også de er veldig søte.. men meget opptatt av at de var flere sorte enn gule kyllinger.


Jeg er her altså...

Når folk spør om alt er bra og jeg lever fordi jeg ikke skriver...så jada... jeg er her og jeg lever.. har bare latt hjernen ta litt fri og deilig med fri ;)
Men nå er hjernen satt i funksjon igjen..hi hi...
Jeg endte opp med å kjøpe meg en ny pc i forrige uke, ble ingen MacBook da øknomien tilsier at jeg ikke kan kjøpe det. Men kjøpte en liten hvit Acer Eee Pc.. herlige å ha hjemme og med på tur. Akkurat passe stor..også er den HVIT!!!

Før helgen ble avsluttet tok vi en ny ultralyd av Diamant på jobben...dessverre var det ingen valper der. Så bedre lykke ved neste løpetid :)
Jeg skal få lagt ut noen bilder fra helgen, må bare få de av Monica først..hi hi.. jeg har fortsatt latterkrampe av diverse sovestillinger til Celine.
Jentene stor koste seg , og idag måtte jeg vekke frøkna mi' på snart 3 år og som er vel opptatt av at hun skal begynne på skolen snart altså... "må bare bli like stor som pappa først"..åh gud..håper hun ikke venter så lenge med å begynne på skolen :P Men ang vekkingen, var regne tenåringsjenta jeg halte ut av sengen... når jeg kom inn dro hun dyna over hodet og sa "mamma...gå ut igjen"...

Hvorfor er det alltid slik med barn når man skal på jobb...da må man vekke de og de kunne sovet i evigheten..men dager man har fri...da er man oppe før hanen galer og solen skinner?!?

 til fjells..

Monica og Celine blir med Lille Vic,hundene og meg til fjells... FRI :) ......

Englefrøken i englekjole

Ble ferdig igår med englekjolen , og ei lita englefrøken løp glad og fornøyd rundt i barnehagen idag med ny kjole på..og var meget opptatt av englevingene på ryggen :)

Ikke lett å ta bilder av en 3 åring i farta!! Men kjolen er i velour og er lommer foran og søte ermer :)

Begynt å sy en kjole til Lille Vic :)

259549-1-1300912686608.jpg
Begynt å sy en kjole til Lille Vic :)

Lille gull hjemme :)

Igår kom lille gull hjem igjen etter pappa-helg.. like fantastisk hver gang hun er hjemme igjen.. og hun har SÅÅ mye å fortelle om alt hva som har blitt sagt og gjort i fra helgen sin.
Idag var det på'n igjen med barnehagen,og jeg vet de er ute hele dagen fra de kommer til de blir hentet så måtte fylle på med regnklær og regnvotter siden mye blir bløtt nå.

Dette bildet fikk jeg tilsendt fra barnehagen, det er tatt i barnehagen i forrige uke.. man blir trøtt og sliten av frisk luft :)Når løven våkner...

Jeg er en løve...jeg trives å være løve... for de som ikke vet hvordan en løve er så skal jeg gi deg noen små stikkord og likheter jeg har til stjernetegnet mitt.

Løven lever og ånder for oppmerksomhet. Den symboliserer det lekende, generøse, spontane og farsrollen. Stjernetegnet er kreativt, barnlig og oppfinnsomt. Latteren ligger alltid på lur, øynene glitrer og smilet er aldri langt unna. Løven er en solstråle, som blomstrer når alles øyne er rettet mot den.

Ønsker å skape noe
Løven er glad i å dra på tur, men når den er hjemme er den alltid aktiv. Det er nemlig viktig for løven å skape noe. Det må ikke nødvendigvis være et stykke kunst eller en bestselgende bok. Å lage noe ved hjelp av symaskinen eller ved arbeidsbenken kan være nok. Noen ganger trenger det ikke være mer enn å planlegge en fest.
Løver er dyrenes konge, og blant mennesker blir de svært ofte midtpunktet. De er bestemte mennesker og kan lett virke veldig sta når de har bestemt seg for noe.
Andre særegenheter: Optimisme, sjenerøsitet, entusiasme, lojalitet, vidsyn, snusfornuft og intoleranse.

Jeg.. løven.. ligger på lur....har et bytte...
Siste tiden har vært preget av noen uroligheter for noe jeg engasjerer meg for, noen prøver å ta fra meg ytringsfriheten min og gjør noe mot mine venner som jeg ikke akksepterer.... jeg er lei av å ligge i skjul bak det høye gresset på savannen og lure.... Jeg har ingenting å skjule, men det har tydeligvis noen andre... hvem vet... men nå er det slutt.. .for løven angriper byttet sitt!!!Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

31, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten