snev av sommer (?)

Følte idag når jeg sto opp et snev av sommer... så slo til med tunika og tights...hi hi...

Onsdagen når lille Vic kom hjem..så endte det med at vi var ute i regnværet et par timer... var jo ikke noe å sitte inne for når man har regnklær. Først syklet vi en tur, så lekte vi litt i garasjen og ute i søledammer. *er så kjekt med garasjen for selv om det regner så går det fint ann å sykle og hoppe på trampolina der*

hva lager du??: spurte jeg...
pølser og potet fikk jeg til svar

Igår ble klippet som Lille Vic og jeg var statister på vist på tv...
http://www.tv2underholdning.no/torsdagkveld/torsdag-kveldelse-naken-paa-bussen-3196478.html

I ettermiddag skal vi grille pølser i lavvoen.. må bare huske å dra innom butikken idag siden alt er stengt i morgen :)

Lille go' jenta mi

åhh...føler arbeidsdagen aldri tar slutt... Lille Vic skulle egentlig ha kommet hjem igår, men siden hun var hos Farmoren og Farfaren sin i helgen, så hadde ikke pappa'n sett så mye til henne så han lurte¨på å ha en ekstra natt og heller levere henne i barnehagen idag morges.
Noe som var helt greit, siden Marius var hos meg i går og fikk koblet opp ny varmtvannstank som tok noen timer.

Så nå gleeeedeeeer jeg meg masse til å hente henne, og skal bare kosemose i kveld. Siden det snør/regner ute så skal vi kose oss inne og kanskje lage kakao og finne på noe artig. Kjenner jeg henne rett så vil hun leke med figurene sine.. *lille Vic elsker alle små duppeditt figurer*

I Love you my baby <3


Frk Kreativ

åh.. innimellom skulle jeg hatt en assistent som kunne hjulpet meg og frigjort alle ideene i hodet mitt..hi hi,, men kos å ha noe å gjøre da.
Igår var jeg i mitt "himmelrike"..var 2 timer på stoff og stil....hurra... og så mange nye stoffer.. <3

Her er noen bilder av stoffene jeg kjøpte ïgår... noe ble også kjøpt på panduro for jeg skulle egentlig ikke har så mange stoffer på Stoff & Stil, mer tilbehør og stæsj... men kom nå ut derfra med noe nytt :)
Så nå er det bare å forme noe ut av alle fine stoffene :)

også et lite bilde av sykroken...ha ha... og ja det er helt utrolig men jeg har faktisk orden og vet hvor hver minste ting ligger. Er ikke SÅÅÅ rotete alltid men er vel aldri ryddig på den pulten.
Men ordtaket sier: Det finnes ingen kreativitet på et ryddig arbeidsbord ;)Ser generelt lite på tv...

Jeg har i de senere år ikke blitt noen tv-slave... jeg setter meg heller ved symaskinen enn å slenge meg på sofaen og glane på tv.
Et par programmer MÅ jeg har med meg i løpet av uken... det er 2140 programmet på tirsdager. Da gjerne de Frustrerte Fruene eller Greys Anatomy... ellers så syns jeg "Torsdagskveld fra Nydalen" og "nytt på nytt" er vannvittig morsomme programmer.

Ifjor var jeg hekta på Paradise... i år har jeg såvidt fått med meg et par episoder... men ser jeg 2-3 min så føler jeg at jeg får med alt som har skjedd.. men kanskje jeg tar feil?
På lørdagen var jeg så sliten på kvelden og lå i vater på sofaen med et halvt øye åpent...og tv3 sto på og "hollywood fruene" seilet over skjermen.... det halve øyet ble til 2 åpne.. hva i alle dager er det jeg sitter og ser på??!!!
Mrs Cotton....om du er 38 og tror du ser ut som en 22 åring....sorry....du trenger briller... kroppen din er bra ja den ville jeg gjerne hatt selv.. men resten ser du ut som du nærmer deg 50 og hatt litt for mange skjønnhetsoperasjoner.
Jeg fikk lættis av hele programmet..hi hi... men var sikkert gøy med innspillingen og jeg skal ikke forhåndsdømme de for mye for jeg vet at det blir klippet og limt en god del ;)

Lille Vic ser ikke mye på tv hun heller... og slik syns jeg det skal være ;)

Laaaaat.......

Ja det har jeg faktisk lov til å være......
og var har jeg gjort idag...et jeg kaller ingenting som andre kaller...det er da å gjøre noe...
Våknet av meg selv kl 0714 idag...tjoho..hurray!!! takk gud for at jeg fikk sove hele 22 minutter lengre enn vanlig...he he...men lå og glana litt i taket og klarte heldigvis å sovne igjen og sov til litt over 9..da var jeg lys våken..men daff...

Dro på loppis med mamma og pappa...men det var ikke mye å finne der... er alltid på jakt etter spennende skatter på loppis og ting jeg kan endre på og forandre.
Kom hjem så ble mamma og pappa med en tur for pappa skulle henge opp 2 hyller i garasjen for meg...også kom Marius og Siv en tur for Marius skal ordne noen rør på vaskerommet så jeg kan få inn en vask der inne til å vaske hundene i :)
Men mens vi drev der inne så oppdaget vi noe skremmende...og takk og lov for at det ikke har blitt større skade... jeg skal hvertfall skaffe meg et par røykvarslere til for dette syns jeg var skummelt.
Det har skjedd en kortslutning inne i varmtvannsberederen, og sikringen hadde ikke gått så det hadde begynt å brenne og plastlokket var det svidd hull i som også hadde begynt å svi på underskapet til vasken....
Det må ha skjedd i går engang, for jeg dusjet igår kveld og syns jeg ikke hadde så mye varmt vann, men tenkte jeg var så frossen og trøtt at det var bare meg.
Uff..tørr ikke tenke på hvilket utfall det kunne fått :/

Når jeg ikke har spesielle planer og lille Vic er borte så merker jeg at jeg blir skikkelig rastløs. Pappa'n til lille Vic er i Kr.sand og spiller kamp idag, så hun har vært hos Farmoren og Farfaren sin i 2 netter. Fikk melding om at hun koser seg skikkelig der. Som ei prinsesse verdig skal :)

Fikk ordnet papirene til selvangivelsen så det er klart så må jeg bare få fylt den ut riktig og levere den :)

Best i Rasen og sitt først Cert

Debuterte med Diamant idag (Bokellas Good Heavens).... og gikk jammen av med seieren...det hadde jeg ikke trodd så jeg ble super happy og overrasket !!! Det er da jeg syntes dette er gøy :)skal på hundeutstilling.. Dagens motto: ser ikke hunden bra ut så gjør hvertfall jeg det...hi hi

259549-1-1272092963263.jpg
skal på hundeutstilling.. Dagens motto: ser ikke hunden bra ut så gjør hvertfall jeg det...hi hi

Cellulitter...gå bort :/

Noen som har gode råd mot cellulitter??? hi hi


*it's not my ass!!!*

Jeg er flink :)

Hadde fri igår...kjørte lille Vic i barnehagen så hun fikk spise frokost der. Hun har pappahelg denne helgen, så det kommer til å være stille hjemme. Bambie er hos mamma noen dager for avlastning..he he.... det er døds stille når hun ikke er hjemme.
Begynte gårsdagen med å sy noen hundebunader...har fått drøss med bestillinger nå rett før 17 mai... og jeg må til stoff butikken på mandag for å handle mer greier så jeg får blitt ferdig.
Hadde en liten pause da jeg syklet meg en tur og tok 10 min med sol. Det var deilig...leeenge siden jeg har innfunnet meg i vannrett stilling og slikket UV-stråler!!
Syklet hjem og begynte å ordne litt i hagen... må jo få det pent så hele hagen er raket...eller jeg lånte en maskin av naboen så jeg slapp å rake..maskinen gjorde jobben. Jeg følte jeg gikk og støvsugde plenen med den greia... så må jeg bare få bensin på gressklipperen min så kan jeg samle opp alt gresset som nå ligger oppå plenen.

Så sydde jeg ennå mer, lagde meg litt middag, fikk Jeanette på besøk...lo meg skakk av "torsdagskveld fra Nydalen", stelte pelsen på hundene. Diamant skal debutere på utstilling i morgen, og jeg gruer meg skikkelig for jeg vet hun ikke har nok pels :/
Men det får gå...

Så jeg holder det så og si gående med å pusle med et eller annet hele tiden... skal snart få begynt å male litt møbler... så jeg syns jeg er ganske så flink jeg :)

Lille Vic's outfit 22.04.10

259549-1-1271923163817.jpg
 T-shirt fra zara, hvit body Polarn og Pyret, jeans Name-it 
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits Blogglisten