Made By Me

Fikk en bok av mamma idag, har gledet meg til å få den. Også er jeg jo litt stolt av at Ann Sissel også har fått en oppskrift i boka :)Også fikk jeg et kjempe fint kjøkkenhåndkle som mamma har strikket.Med kjempe søt brodert detalj

Også har jeg endelig funnet ut noe jeg skulle ha i et søtt brett til å ha ute, mangler bare 3 søte telysholdere til å ha på det.
Ny uke...

Fikk ingen plassering på utstillingen i Sverige på lørdag, men hadde en utrolig koselig tur og møtte en masse hyggelig yorkoppdrettere :)
Brukte faktisk ikke mer enn 6 timer å kjøre... så jeg syns det gikk radig til Stockholm... av spennende ting jeg så på veien bortsett fra åkere og motorvei (fantastiske veier i Sverige forresten..) ...så så jeg 15 døde grevlinger, 7 rever, og noen kadavre som var ugjennkjennlige :P Av levende dyr så jeg 5 rådyr, en svæææær rovfugl...og 2 elger som sto på andre siden av viltdyrsgjerdet og telte biler :P

Når jeg kom hjem så hadde Jeanette laget middag...hun har fått lyster..hi hi... lyst på gode mat ting.. så det syns lillebror og jeg hun skal få mer av :)
Hjalp til i en konfirmasjon igår, og fikk en liten uventet sum med penger...det liker vi. Ellers av småting jeg har fått gjort på fridagene mine...ja for må jo gjøre noe.. er å male..så nå er det bare 1 strøk igjen på 1 vegg. Til helgen er det meldt finvær så da tenkte jeg å få beiset terrassen så kan jeg få møbler og ting og tang på plass på den.
Jeg hadde som mål å bli ferdig med malingen i mai..men her skal jeg skylde på dårlig vær for at ikke det ble ferdig... men er jammen ikke langt unna så jeg er fornøyd :)


En whippet som var med på tur, som koser seg i hotellsengen :P


Jeanette's kyllingpastarett :)Stockholm tur-retur...bare sånn for en svipp tur??!!

Vel, er man bitt av utstillingsbasillen så er det vel bare de som kan finne på å kjøre i 6-7 timer...stille en hund for så å dra hjem igjen :P Det er 2. gangen jeg drar til Stokcholm for en utstilling..og jeg har ennå ikke engang sett byen!!!
Vel, får ta det igjen senere engang sier jeg til meg selv hver gang... :P

Så bilen er pakket, Diamant er nybadet, snacks og god musikk for bilturen er det sørget for.. Så forteller mer når jeg er allerede tilbake igjen i morgen!!

En alsidig dag, vært statist idag også :P

Dagen startet med at en "early bird" ville opp tidlig, så ble hun etterhvert levert i barnehagen så når jeg kom hjem fikk jeg malt litt i det fine været :) (nå er det ikke mye igjen så er jeg ferdig :) )


Er man perfeksjonist når man maler vannbrettene med bengalakk?? Dette er før bildet, og nei det er ikke jeg som har sølt så mye men de som malte her før....


Blir jo SÅÅÅ fint etterpå :)


Fikk en bukett herlige blomster av mamma


Lille Vic har skrevet navnet sitt :)

Så har jeg vært statist idag i en scene for serien "Lilyhammer" som spilles inn... kunne godt tenkt meg å hatt en stylist på lur og tryllet frem når jeg ville :PDen herlige gjengen på innspillingen :) (og ja.. jeg fikk plutselig lugg idag ;) )

Jeanette er dagens heltinne...

hi hi.. idag morges ringte Jeanette meg og fortalte at hun hadde i natt vært vitne til noen ubudne gjester i nabolaget som tok ting... Godt man er vàr på lyder i nabolaget... hun ringte politiet og fortalte hva hun hadde sett, og hvor de hadde kjørt..og jammen ble de tatt!!! *HURRA HURRA!!!*

http://www.raumnes.no/Nyheter/tabid/445/Default.aspx?ModuleId=72058&articleView=true

Et skriiiik i natten

Jeg drømmer en masse om natten (viste du at man drømmer mer når det enten nærmer seg det måntlige besøket eller under uka??) , men jeg har alltid drømt en masse..og snakket og gått i søvne.
Om jeg snakket i søvne nå...det vet jeg ikke for jeg sover alene ..hi hi

Men Lille Vic...hun skravler i vei..spesielt i den tiden jeg går og legger meg...da hører jeg hun skravler som bare det...
Men i natt våknet jeg at et skrik så hjerteskjærende...jeg skvatt noe så sinnsykt... det var ikke slik hun gråter eller roper på dagtid..det var et mareritt skrik som jeg aldri har hørt før. Ekkelt var det...
Hun sovnet igjen... men ikke lenge etterpå så skrek hun igjen og ropte.. "mamma hold meg mamma hold meg".. og da holdt jeg godt rundt henne også sov vi videre sammen den natten (hi hi...vel..hun har kanskje liggi i senga mi' vel ofte den siste tiden :/ , men sier som hun selv sier... "det er jo så godt!!!" )

Prøvde å spørre henne idag om hva hun drømte inatt... "drømte om solen jeg mamma... for nå skinner solen"...ehhh... så hva hun drømte vites ikke :P

Blåsbortdagen

Som mange andre steder i går så blåste det noe forferdelig...helt forferdelig å tenke på de som også er rammet av tornadoene i USA.. Det knakte i veggene i går pga vinden...stoler og bord fløy ..og sandkassen til Lille Vic som nå er uten sand lå utpå myra...
Og naboens trampoline har tatt seg en flyvetur over hagen min og ligger langt utpå myra den også.. enda godt ikke det var noen ute da, for vinden og regnværet kom virkelig plutselig..

Hadde jeg da vært ute med Belini i bånd så hadde jeg nok fått en "yorky ballong"...hi hi

Søstrene Grene

Rett før helgen så var jeg på senteret, som oftest når jeg er der så er det inn i butikken jeg skal ha noe i..og ut igjen..orker ikke gå rundt å tråkke..dessuten så vekker det bare kjøpslysten..og det har jeg ikke råd til :P
MEN... jeg hadde gavekort å bruke opp!! Elsker at jeg nesten alltid har ett og annet gavekort liggende på lur.. denne gangen brukte jeg det på Interiør butikken som er der.
Fikk endel småting som jeg har ønsket meg :)Også har butikken "Søstrene Grene" åpent..oh my god... en liten verden av små duppetitter som man kanskje egentlig ikke trenger, emn herregud så mye søtt!! Og ikke minst billig..hi hi SÅ ble et lite utvalg fra den butikken også :)
En "Zebra York"

Har sydd en artig papillott frakk til Diamant :P

Lille Vic debuterte i utstillingsringen idag.... alene!!

For første gang fikk ikke mamma lov å være med i utstillingsringen...og mammahjertet var virkelig stolt, ble nok så rørt ja. Hvertfall når Lille Vic så fint stiller Belini, går rundt..og best av alt.. hun setter seg ned og ordner lenka rundt halsen sin, tar tak i Belini og stiller henne opp...og Belini lar seg velvillig bli handlet...og prøvde hun på å flytte seg fikk hun strengt høre "STÅ Belini...nå må du stå!!! STÅ!!!! "

Når vi kom hjem sier hun "Jeg elsker utstillng mamma!!, vi kan dra på det i morgen også".. "Hvorfor elsker du det da?" spør jeg. "Fordi jeg vant godteri!!"


åh...må få orden på denne hunden altså...


Like konsentrert i ringen som mamma'n sin

JEg selv stilte Diamant, fikk 4btk og res cert...
Les mer i arkivet » Mai 2011 » April 2011 » Mars 2011
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

31, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten