F%#!!@ fugl/hund....??!?

I forrige uke..og noen netter denne uken så har det hørte ut som en liten hund som begynner å bjeffe sånn i 4 tiden på morgenen... første natten jeg hørte det trodde jeg noen av mine hunder hadde stukket av eller noe og var ute (?)
Men jeg sto da opp og hørte det var like stille i huset og tenkte da at en eller annen nabo hadde fått seg en liten hund og hadde den stående ute midt på natten.
Idag morges begynte det igjen...og helt utrolig.. men nå gikk jeg ut på verandaen da i 2. etg for å høre fra hvor lyden kommer fra...for om det er en nabo som har hunden stående ute midt på natten slik..  daf år de jammen ta den hunden om natten. (om det er en hund)
Men så trøtt som jeg var så syns jeg det plutselig hørtes ut som en fugl... så jeg ble ikke klok på dette her og gikk og la meg igjen og lukket vinduet.. og sov ikke særlig godt resten av natten på grunn av varmen... :P

Idag regner det...så det er i grunn greit , for da fikk jeg en skikkelig dårlig unnskyldning til å ikke begynne å male garasjen..ha ha... kjøpte nemlig en boks med maling igår :/
Så skal heller effektiv spyle over garasjen med høytrykkspyler ikveld så kan jeg ha garasjemalingsprosjekt litt sånn fremover når jeg har lyst :)


Lille Vic's outfit


Solbriller fra H&M, klær fra vintage stories fra Kappahl, sandaler eurosko *søta*

Yorkshire Terrier treff

Kennel Beloved York inviterer til Yorkshire Terrier grilltreff onsdag 14 juli kl 15.

Ta kontakt om du har lyst til å ta turen.


*Diamant som har stjålet smukken til Oscar*

Extrema Outdoor 2010

Var på Kalvøya igår på Extrema Outdoor... knall dag med sol, herlige mennesker, god musikk og en morsom fest :)
Stor koste meg :)
Var på E&S på kvelden og møtte masse kjentsfolk og en ganske så gøyal Monica..ha ha og Linn med altfor hovne ben i nye sko..hi hi


Moi, Anette & Morten


Moi & Anette

Inn i skogen etter barnehageungen

igår var barnehagen i skogen heeele dagen, og når vi foreldre kom for å hente... så ble vi sendt til skogs for å finne de :)

Så det var bare å ta beina fatt og gå til skogs


Så i lysningen der gapahuken og teltene er kom verdens møkkeste og blideste jente!!!


turen hjem var lang


men like blid!!! <3

God helg til alle!! :)

Tuppen & Lillemor

I går ettermiddag syklet lille Vic & jeg til dammen... var så koselig for Marianne & Martine ble også med.. og jentene er så søte sammen. Moro å se hvor lik Martine er lille Vic i måten hun oppfører seg på. Samme fakter i samme alder.. det beste av alt er bare å sitte å kose seg og spise. Livsnytere!!
Koser seg med jordbær og vannmelon


ingen bekymringer her i livet...


7 markblomster under puta

7 markblomster ble plukket og lagt under puta i natt.. av gammel tradisjon så sies det at ugifte kvinner skal drømme om sin fremtidige mann natten fra St. Hansaften...
Så spørs det om jeg drømte riktig da ;)


Stolen og bordet til lille Vic har blitt hvitt....

Lille Vic får ikke lov å sitte i sofaen å spise...så hun har hatt et lite bord og en liten stol som hun kan samtidig se på f.eks en film når hun spiser kveldsmaten sin. Det har vært brunt før men kræsjet jo selvsagt inn i alt det hvite..så nå når hun har vært borte èn hel uke så fikk jeg muligheten å få malt det.

Hun la til og med merke til at det var hvitt og ikke brunt lengre ;)

Første engel på plass...

Var super godt å se lille Vic igjen igår..og kosemose masse på henne!! Nå som det er sommer så er det jo lettere å gå uten klær, så i varmen i går ettermiddag fikk hun løpe naken. Satte potta midt på verandaen så den var lett tilgjengelig.
Kjetil fortalte at hun hadde vært flink i Hønefoss så da får vi prøve å være like flinke... men plutselig så begynte hun å løpe rundt som hundene gjør , usikker på...."hvor skal jeg gå på do??"..
"Må på potta"..ropte hun...og sprang og satte seg... kom litt i potta...
Og jeg viste henne da englene hun kunne få feste på arket... prøvde å forklare henne at 3 engler..da får hun overraskelse..hun konkluderte selv med at da får hun is... Så det får bli is da :)


Potte-engler trår i kraft

Skal prøve og få Lille Vic med på leken om at å gå på potta er gøy!!! Så har funnet en liten måte å få en belønning på.. potte-engler..
For at det skal passe inn i interiøret..hi hi.. så har jeg laget et grått ark med blondeborder..og glansbilde engler..som lillebror har fått laminert for meg.
Så når hun enten gjør bimelim eller bimelom på potta så får hun feste en engel på arket. Fester bare med slik grønn seig greie så er de lette å ta av igjen..
Får begynne med at 3 engler = belønning... sånn at hun skjønner poenget

Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

31, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten