I'm an angel

Har fått så nær kontakt med Ann Sissel, og jeg syns hvertfall vi har det vannvittig gøy sammen på photoshoot.. og nå venter jeg bare spent på at alle bildene skal dumpe ned i postkassa...
Henne kan jeg virkelig anbefale på det sterkeste!!! (hva det enn du måtte ønske bilde av ;) ) Og jeg elsker sort/hvitt bilder!!


Foto: Ann Sissel Holthe // www.fatmonkey.no

Insekter...

Lille Vic er veldig nyskjerrig på insekter, men hyler allikvel som en stukken gris om noe flyr eller kryper mot henne.. Prøver å vise og forklare at de ikke er farlige, og hun har blitt bedre. Hun har et glss med et lokk med forstørrelseglass i som vi kan fange insekter i slik at hun kan studere de. Det skal vi gjøre i dag har jeg lovet henne...
Men så har den fantastiske ene naboen min som er så opphengt i gressplenen sin!! Det er sant altså..han støvsuger plenen for at den skal bli luftig (?)..hi hi.. ja ja.. han har interesse for gressplen som jeg har for hundene...så skjønner det jo litt.. MEN...han sprer 1 gang i året med KYLLINGMØKK!!!! WHAT THE F**!!?!... Det er fluer overalt...argh.. jeg klikker..så på mine nyvaskede vindu fra forrige uke er det nå masse små prikker og fluemøkk på..takk for det liksom..

Så det var jo fluer overalt inne igår, og den ene satte seg på skjærefjøla etter vi hadde laget kveldsmat...og gjett om det var spennende å se på at den spisteBijou er jo hjemme på en liten ferie *elsk* Og du kan tro gjensynsgleden mellom liten og stor var stor i går ettermiddag..  jeg sa ingenting til Lille Vic før hun kom hjem fra pappa'n sin... og den som lå i senga i går kveld og passet på henne, var Bijou.
Og første Lille Vic sier når hun står opp idag "Jeg er så glad for at Bijou er hjemme!!!" for så å løpe ned til hundene

Insomnia...

Det er varmen... men jeg klager ikke..for all del... men egentlig så var det vel ikke varmen som holdt meg våken i natt..gikk å la meg i 23 tiden igår..som oftest slukner jeg på få minutter... men når jeg 1,5 time senere slår på lyset for å lese litt...skjønner jeg det... jeg har jo sovet altfor mye!! hi hi... Da jeg så og si lå og sov hele søndagen, og sto ikke opp før langt utpå formiddagen igår,.... ja da får jeg vel være våken da. Var nesten så jeg vurderte å stå opp for å gå en tur eller sy litt.. men jeg ble liggende å høre på alle lydene.
Merkelig mye lyder om natten :P

Lille frøkna kommer hjem idag... å gleder meg så sinnsykt til å lukte og klemme på henne :) Har masse spennende ting som skal gjøres denne uken. Lille Vic har faktisk bare 2 dager igjen i barnehagen før hun tar sommerferie (og når hun skal tilbake er hun på stor avdeling..litt rart egentlig), og jeg har 4 arbeidsdager igjen så er det ferie i 4 uker..som allerede er planlagt med alt mulig rart av småsysler.
Håepr forresten passet til lille vic kommer denne uken, ellers så må jeg ordne med nødpass..sikkert pes å få det til også :P

 

Ingenting...

Nada null nothing... særlig... men jeg føler hvertfall at jeg ikke har gjort noe store krumspring i helgen...men sier jeg det så er det jo løgn... men soltimene har vært mest tilbringt på daybed'n... herlig.

Fikk malt ferdig "Villa Vic", og pyntet med par småtingSydd liten pose til å ha klesklyper i, og malt noen små klesklyper i artige fargerså søtt!!

Igår ettermiddag dro jeg til Helene og Hroar og spiste middag, tok toget til Oslo (ja toget faktisk..kan ikke huske sist jeg kjørte tog sånn foruten om leketog på fornøyelsepark). Var på E&S og heiet på Anette i Miss Brun&Blid finalen..dessverre vant hun ikke men hun var favoritten..og det ble pinlig stillhet i salen når vinneren ble kåret...så publikum var hvertfall ikke enige :PToget hjem igjen etter litt for mange Long Island Ice tea og møtte Julie på Jessheim...og der ble vi..og tuslet hjem når solen sto opp :) Hadde det veldig moro!! :)
Som førte til at dagen idag har vært slapp...vekslet mellom daybed og sofa... :P

Bildevegg

Driver å lager en bildevegg i 2. etasjen.. rammer er funet på loppis og malt hvite :)

St. Hansaften

På ettermiddagen lurte jeg meg til 1 time på sofaen, og sovnet.. og nå etter en god middag hos J&J skal jeg kose meg ikveld foran symaskinen :)

 
Hva er vel penere enn en bukett pioner?


Bambie i armkroken <3


Lillebror er grillsjef
Storebror på besøk <3


Så er 7 markblomster lagt under hodeputa, man drømmer om sin utkårede :P
Torsdag = få gjort alt mulig

Torsdager er dager jeg prøver å få gjort mest mulig, så to-do listen er "lang", startet dagen med hopp og sprett fra lille frøken og hun ville se på barne-tv så begynte jeg å vaske vinduer. Så innen kl var 9 var det nyblanke ruter, og nå gjentår bare å få støvsugd og vasket gulv så er det rent til helgen :)

Det er pappahelg, så hun ble avlevert så var det å gjøre noen små ærend, vasket bilen (skal vakske den inni etterpå), malt ferdig sandfargen på dukkestuen (gjenstår de hvite detaljene, som jeg skal få gjort i løpet av helgen sånn at det er ferdig malt til lille Vic kommer hjem igjen), også malte jeg søppekasse stativet så da var det ferdig også :)

tuddeli duu ... må gjøre mer så har ikke tid til å sitte her :P

Hurtigruten - minutt for minutt

Jada, jeg følger med jeg også...  på søndagskveld ble jeg liggene på sofaen..helt apatisk..sliten.. Og jeg har bare 9 tv-kanaler, så endte jeg opp med nrk2..Hurtigruten minutt for minutt... ja ja... det var da også noe å lage tv av tenkte jeg.. men minuttene ble til timer.. og etter 2 timer.. da hadde jeg sett nok å kikk å la meg.. men igjen, igår kveld tok jeg meg med å sitte der igjen,..se på Hurtigruta og dens reise. (skjønner jo at mange ønsker å ta den turen), og nå på jobb sitter jeg faktisk med Live stream.. og tv-programmet har hundretusen tv-seere som følger med!! (er vi Nordmenn litt rare??)

Idag har Hurtigruta annkommet til Honningsvåg, mamma's hjemsted.. og så bli jeg sittende med en tåre i øyekroken...kjenner jeg savner Bestemor (som jeg husker best), så gamle huset hennes også :) Moro å følge med arrangementene som de forskjellige små stedene steller i stand. Litt av en opplevelse de får de passasjerene som er med :)

Telle til "fitten"

Ok, jeg innrømmer det... jeg er skikkelig barnslig til tider... Lille Vic har som kjent vært veldig flink til å prate på et tidlig stadie... og hun har alltid vært veldig flink til å uttale ting riktig (litt med at jeg retter på henne).. men enkelte ting syns jeg er hysterisk morsomt...og gjett om jeg er barnslig.. men selvsagt så ler jeg jo ikke der og da... men etterpå så humrer jeg godt for meg selv.

For en stund siden sa hun alltid  "Takk for fa'n" når hun sa "Takk for maten"

Nå når hun teller så hopper hun over femten og tjuefem.. don't know why?
Så slik går det........."ti , elleve, tolv, tretten, fjorten, seksten, søtten, atten...FITTEN .. tjue, tjuen osv...
Også diskuterer vi om det heter "tjueti, tjueelleve" eller "tretti".. jeg bare VET jeg har rett...hi hi

 

 

Inspirasjon...

Med caramel latte'n i hånda.. nok av telefoner og e-poster å svare på, på en tidlig tirsdag.. men nå skal jeg kose meg med samtlige blader for å hente inspirasjon til oppussing av campingvognen...
Er noe pappa skal fikse på neste år.. men er noen småting jeg kan allerede begynne med nå å fikse :) Som gardiner, sy putetrekk, male overskap osv...

Fikk dette bladet av mamma...der de har pusset opp en gammel vogn!!! *ELSK*Plukket igår markblomster.. prestekrager er desidert min favoritt sommerblomst!!

Må jo ha "råsa" gardiner

Idag har jeg kun 2 prosjekter på timeplanen..klippe plenen og sy gardiner til "Villa Vic"... og de blir jo selvsagt "råsa"!!

"Hade" på Hadeland...

Lille Vic og jeg har ikke vært lengre unna enn på Hadeland i helgen, var utstilling der.. men jeg orket rett å slett ikke kjøre tur/retur 2 dager på rad..så vi booket oss like så godt inn på hotell (et koselig hotell :) )
Det var også 4 andre venninner som var med, så vi koste oss masse..og på kvelden ble det "vin vin situasjon"..siden ingen av oss fikk de plasseringene vi ønsket.
Den eneste som stakk av med "seieren" var Lille Vic..hun sa det selv når vi gikk tilbake til hotellet.. "mamma du vant ikke premie... men det gjorde jeg!!!"

Vi kom hjem utpå dagen idag og lekte litt ute, før vi nå ligger henslengt på sofaen (jeg har så vondt i beina av å stå og gå mye..wish someone could give me a footmassage!!!) Lille Vic følger med på fotball på tv'n for å se på pappa'n sin... og da det andre laget scoret sier "Nei, det brune laget der får ikke lov til å få mål, jeg er redd de!!!" hi hi

Hundene ligger i dyp søvn i sofakroken, utslitt etter helgen. Det er vel alltid slik, borte bra men hjemme best!!!


Ble blått begge dager..hi hi.. var da så fryktelig vanskelig det skulle være å få tatt siste certet..hi hi.. jeg får ønskedrømme at den nesa til Diamant blir mindre :P


Lille Vic og Julie klare for Barn&Hund


Får premie!!Hade for denne gang ;)

 

Vil ha denne kjolen fra Nelly

Finner den ikke på siden så den er nok utsolgt...men denne VIL jeg ha... så om noen har en i str M å selge så rop ut!!

Me love...
Bäcksøndergaard skjerf...

Har en merkelig dilla på grått for tiden :P


1000 kr spørsmålet!!

Idag morges kom det store spørsmålet!!

"Mamma... hvor var jeg før?".. hun spør idet vi er på rommet hennes for å finne klær og hun står i ser på et bilde hun har på rommet sitt av mamma'n og pappa'n sin

"hvor var dere der? Hvor var jeg?

"eehhh... der er vi i California...og du var ikke til da."

"Hvor var jeg da??"

Ok..nå er det bare å finne "Kroppen" boka (mamma har vi den hjemme??) og fortelle at babyer kommer ut av babyhullet og hvordan man blir til.

svaret ble " mamma og pappa lagde deg!!"

"Hvordan da??"

"Da tok vi kjærlighet og masse sukker så ble du så søt"

"ok"

puh....den reddet jeg meg unna for nå :P

God ettermiddag midt i uka :P
Slik lager man seg en double daybed!!! *elsk*

Flere har spurt om hvor jeg fikk tak i den hvite double daybed'n jeg har på terrassen...vel...den er nesten selvlaget med hjelp fra IKEA ;)

So here it goes


Kjøp 2 stk solsenger på IKEA (merke äpplärö)

Mal de hvite, jeg har brukt 3 strøk med Drygolin


Så er det tid for å sette de sammen


Man sitter jo nå igjen med 2 hjul for mye, ta vare på de om noen av de andre skulle bli ødelagt. For at man skal få sengene inntil hverandre kan man kun bruke hjulene som er på yttersiden.
Man vil også se at beinet som kommer mot hverandre på innsiden er litt kortere, der må man feste til en kloss slik at sengene tåler tyngden når man legger seg på de.
På beinene som nå står mot hverandre har jeg festet bolt med mutter.

Mal klossen i samme farge som sengene

Så legger man en 120 overmadrass på


Legger på et strech laken for da holder det seg på plass og pynter med puter...så er det bare å kose seg!!! :)
Ikke noe tull med Torky :P

Det var da litt av et slagord.. iallefall... igår kom mamma med 2 stk Torky tørkerullholdere til meg :) *små gleder i hverdagen!!* Men jeg har hatt en slik limegrønn i bilen, helt forferdelig etter min smak.. men nå var disse fine med stjerner på kommet :) Så jeg fikk èn til å ha i bilen og èn til å ha i campingvogna (som jeg by the way henter idag!!!!)

Snart ferie!! (Trenger Paris tips)

Bare 10 arbeidsdager igjen så er det ferie!!! Lille Vic skal være 14 dager hos pappa'n sin, som bl.a inneholder tur til *sensurert* :P... og jeg skal 5 dager til Paris.. og når Lille Vic kommer hjem igjen blir det å ta turen til fjells og slappe av :)

Jeg har lovet henne en utenlandstur til høsten (må bare spare penger først... fikk et idiotisk tilbakekrevingsbeløp fra NAV her i forrige uke..innimellom så hater jeg NAV..hvertfall når de krever penger tilbake etter 2 år som de selv har gjort feil)... gleder meg til den dagen jeg økonomisk sett kan være på + siden :)

Men..over til Paris..må jo se frem til det positive.. og jeg gleder meg ufattelig til å dra. men så lurer jeg på om det er  noen butikker jeg bare MÅ få med meg?? Jeg har ikke vært der siden jeg var 16..og det er lenge siden det...
Tenker på cafèer, klær/sko? antique? og selvsagt stoff/sybutikker

Gjerne med adresser også takk :)

Villa Vic!!

Igår var pappa og begynte å sette opp "Villa Vic"... kan tenke meg hun blir overrasket når hun kommer hjem idag og får se dukkestuen i bakhagen :) Og jeg som trodde jeg var ferdig med å male hus... vel...får vel bare begynne på "Villa Vic" i like farger som huset :P

Uteplassen ferdig!!!!

Og jeg er SÅ fornøyd!!!! Er selvsagt mest fornøyd med den daybed'n...der kommer jeg til å tilbringe mye tid i finværet :)


IInngangspartiet


En søt hjemmelaget stige.. funnet bjørkestammer på myra :P


Verandaen :)


Diamant har allerede funnet seg til rette

Jammen har jeg vært på løpetur :P

Et lte infall og litt energi for mye førte til at Diamant og jeg tok oss en løptur rundt Ellingssjøen. 4 km og 30 min...syns ikke det var noe dårlig til at jeg ikke er trent :P


ser litt sprek ut da...


Diamant holdt følge og hun er litt på slanker'n :P

Etter 4 km... var Diamant klar for mer


og jeg var utslitt...


Smaker godt med iskaffe og jordbær i solveggen nå :)

Pinsehelgen

Helgen startet med at Jeanette og jeg hadde skalldyrsaften.. nam namIgår var det Yorktreff i Hønefoss.. hentet Lille Vic så hun fikk gått barn og hund. Vi var heldige med været og det var opphold under hele treffet og idet folk begynte å dra hjem kom regnet!!! Som alltid var det gode venner..og noen nye bekjentskaper :)


Fornøyd frøken viste Belini, og hun var veldig stolt over å få vise hvor flink hun er til pappa som kom for å se på.
"dommeren" får se på hunden

og det store... premier!!!


Lørdagskvelden tilbringte jeg i sofaen!!! Ja, jeg lå på sofaen så og si hele kvelden å så på tv...
også lagde jeg hjemmelaget pizza...


Idag er det finvær og jeg har siste innspurt på malingsfronten... på morgenen har jeg blitt ferdig med verandaen..så da kan hagemøbler kommer på plass i morgen!!!
Små detaljer på vannbrett skal males og vinduskarmene på soverommene skal få et strøk med hvitmaling!!

Churches of Christ kan brenne et visst sted!!!

Hva feiler det folk egentlig!! Tenk deg å stå ovenfor et forsvarsløst barn, et lite barn...ditt eget barn.. tenk å være voksen og så FEIG at du går så langt og slår ditt eget barn.... Tenk at du som voksen , er sterk...slår et barn som ikke kan forsvare seg... Kjenner dere kan brenne et visst sted!!
Denne saken var på nyhetene igår, og jeg kjenner jeg gråter i hjertet av å tenke på barna som opplever slikt i hverdagen... det var også i nyhetene om at mange barn i hjemmet blir mishandlet uten at samfunnet merker det.

Tenk på frykten og angsten må leve med, det å stole på mennesker må være vanskelig. Stakkars barn :(
Ikke vær redd for å si ifra til barnevernet om man mistenker noe...

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10086920

http://www.agderposten.no/article/20110609/NTBI/2019116948

Jeg blir uvel og kvalm av å tenke på alt som skjer rundt omkring, ta vare på barnet ditt, gi det en god oppvekst uten vold og mishandling og krenkelse... Omfang barnet ditt.. det er det mest dyrebare vi har!!

I Love You My Love

Lille Vic har pappahelg, blir med et så stille ...


Mommy loves you <3


I'm "singer" in the rain!!

En varm regnværsdag, nesten hele formiddagen har jeg kost meg foran en "Singer" overlock maskin som jeg har fått av Bente. Gruet meg litt til å sy med den, men øvelse gjør mester..og jeg har til å med klart å skifte tråder..som var en prøvelse i seg selv.. men det jeg har sydd blir jo SÅÅ fint!!

Men så gikk strømmen på formiddagen og ble borte i 4 timer... gud så hjelpesløs man blir da altså.. så endte med at jeg ryddet masse på hobbyrommet, og ryddet litt andre småting..og fikk gjort endel ting klart til å skal syes bare strømmen kom tilbake.

Hvorfor ditt og datt??

Utrolig hva man skal svare på om dagen da... hvorfor er det onsdag? Hvorfor kommer torsdag etter onsdag? Hvorfor står det bokstaven "i" der? Hvorfor bråker han der i himmelen sånn? (snakker da om torden og jeg forklarer om varm og kald luft om lyn og torden..og han der i himmelen er "Tor med Hammeren")...Hvorfor bor de der? Hvorfor heter hun det? og slik går no' dagan ;)

Når spørsmålene blir litt vanskeligere tror jeg at jeg skal lære henne søkemotoren "google" og slå opp på "wikipedia" ;)

Ellers så mener hun at bare blir stor så skal hun få store pupper..for det får man når man blir stor (veeel... siden genene på begge sider tilsier vel ikke akkurat det største frontpartiet så får hun kjøpe de....ha ha ha)
Også mener hun at jeg også kan få meg en baby i magen nå snart

"Mamma, du kan ha baby i magen?
"Kan jeg?"
"Ja, du kan ha tante Jeanette sin..."
"Men den vil jo tante Jeanette ha der selv.... og må jeg ikke ha kjæreste om jeg skal ha baby i magen da?"
"Jo..du kan ha pappa"
"Men jeg har jo hatt baby i magen jeg lille venn... hadde deg når du var baby"
"åååhhh!!!??"

 

Baby trashes bar...

I trykker aldri på diverse videoer som blir lagt ut på FB i forhold til om det skulle være virus.. men ble fortalt at denne her MÅTTE jeg bare se på.. må si jeg gleder meg til oppfølgeren!! Helt fantastisk!!

 

Lille Vic som Lanoungen

Nå skal jeg plage dere helt frem til finalen med å sanke stemmer!!!

Så stem i vei på kuleste ,herligste og søteste frøkna... trykk på hjertet for å avgi stemme, kan stemme 1 gang hver dag, og skriv med små bokstaver på koden som skal avgis.

http://www.lano.no/bidrag/victoria-akershus-1

Det var den sommer'n...

2 fantastiske dager i helgen...var det alt av denne sommeren?? Typisk norsk sommer, er det ikke? Ennå en god grunn til at jeg ønsker meg tak over verandaen ved inngangspartiet.. varmt i lufta men møkka vær... hadde vært fint å kunne sitte ute selv om det er dårlig vær.

Vi fikk da hvertfall vært nok ute i helgen da, på lørdag var vi på utstilling i Drammen.. siden det var en NKK utstilling og det ikke er barn&hund der så hadde jeg avtalt med Anita at hun skulle være dommer. Denne gangen ville ikke Lille Vic gå helt alene så jeg måtte følge henne litt.

På søndagen var vi ute fra kl 0830-...til vi gikk inn for å se 2. omgang i fotballkampen på tv da Lille Vic skulle få se pappa'n sin på tv... kl var vel litt over 17...hun heiet og heiet og fortalte hvem hun så på skjermen...og heiet...og sloknet...så da sloknet jeg en halvtimes tid i andre enden av sofaen.. men hun våknet ikke igjen før mandagsmorgen igjen..hi hi... da var hun sliten!!! På dagen var mamma og pappa innom, pappa hjalp meg å male høøøyt oppunder taket der jeg syns det er litt for høyt å klatre opp til... eller...hadde jeg måtte klatre så hadde jeg gjort det men siden pappa kunne gjøre det så ble jeg glad. Tusen takk for hjelpen :)


Skal hvertfall ikke klage på blåfargen ;)

Ble plassert som 4 btk, og jeg var suuuper fornøyd med den plasseringen!! :)


Lille frøkna sin tur


Tøyse litt for å sjarmere dommeren


ok da, får stille henne opp pent :)


Sjekk grønnsakshagen vår gror!!!


Hjelper Bestefar med å snekre litt, han har gjort klart der dukkestua skal stå :)

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Januar 2014
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

34, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten