Tur

Minner på om Give Away

Lik og del gruppen My Beloved Ones på Facebook... les mer her: http://belovedyork.blogg.no/1340352694_lik_og_vinn_my_belove.html
Name-it salg :)

Salget på Nsme-it butikken hat begynt :) så ble et lite innkjøp av enkle topper og en jakke som lille Vic kan ha til neste år :)

Hadeland utstilling

Vært på utstilling på Hadeland i helgen og virkelig kosa oss!! Jeg hadde med meg ei annen sin tispe, som rett og slett nektet å gå....og pelsforandringen har vært altfor stor på et halvt år..så det ble Very Good begge dager.
Nina og jeg bodde sammen på hotell, og hun vant begge dager med sin Ferrari. Kjempe gøy!!
Siden vi var så nære Lille Vic så stakk jeg innom på lørdagen og sa hei..hun var i bursdag, og hun hadde så fin kjole på og var så søt sammen med de store jentene :)
På St.hansaften var det grilling , vin og hygge med gode venner!!!
Nå er det bare å vaske litt tøy og pakke for 14. dagers ferie :)

En malteser som ble Best In Show igår :) *vakker*

og Jesus bestemmer..

Jada.. gullkorn fra Lille vic kommer på løpende bånd.. igår fikk jeg virkelig passet påskrevet!!

"Kongen og Dronningen bestemmer... og Jesus. Ikke du mamma!!! "
Lik og vinn!!! My Beloved Ones på Facebook!!

Nå skal jeg for aller første gang faktisk kjøre en liten give away.. men man kan jo ikke bar efå uten å gjøre noe..

På Facebook har jeg en gruppe for tingene jeg lager til baby/barn, My Beloved Ones.

Trykk på linken og lik siden (og del den gjerne også ;) ) http://www.facebook.com/pages/My-Beloved-Ones/390437914317397

Legg igjen en kommentar her i bloggen i kommentarfeltet om at du har trykket liker(og delt) og om du har jente eller gutt.. og selvsagt e-post adressen din så du kan kontaktes.
Jeg lar dette gå frem til 16 juli, så trekkes vinneren da.

2 vinnere skal kåres, en mamma til gutt og en mamma til jente

Lue til gutt

Lue til jente
Lavendel-farget kjole til bryllup

Neste helg er det bryllup i Bergen til min storebror og hans frue.
I den anledningen har jeg sydd meg en lavendel-farget kjole, virkelig gøy å ha noe ingen andre har. Gleder meg masse masse til det bryllupet..blir vel det siste jeg skal i..hi hi :P
Lekker veske til lekre sko

Fikk en veske av mamma idag som passer perfekt til de nye skoene mine!! :)

Hundebunad (bunad til hund - bilde kavalkade)

Om du trodde at bunadssesongen med å sy bunader var over så tar du feil :P Neida, jeg syr de ennå jeg... Og her er et lite utvalg av hva jeg har sydd i 2012 som ble sendt avgårde før 17 mai.
Siste bunaden gikk i år med Times expressen fra meg sent 16 mai til Oslo ..hi hi

Og vil du se bilder av hundene med bunadene sin på så kan du se de på B-Doggie sin Facebook gruppe http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267245266673934.65552.267196453345482&type=3

   

 

   

 

 

Skjæra skal være på taket :P

tass tass tass hørte jeg nede i går mens jeg drev i 2. etasjen... Hundene løfter hodene sine fra haugen med klær de ligger i.
Stille
tass tass ttsshhsiskgalkgjkaljgklj hører jeg igjen.. 2 sekunder så er begge hundene nede og bjeffer det meste de kan!! De løper ut .. jeg går i stua men hverken ser eller hører noe..

rkrak kræsj link plonk!!!
og vips..der satt det en skjære!!Fikk stengt hundene ute, åpnet noen vinduer og verandadøra.. men tror du denne fuglen var så smart å fly ut der det var åpent. Neida.. 2 ganger fløy den selvsagt i vindu som ikke var det.. ene gangen var jeg sikker på at den knakk nakken i kræsjen..og det var da den ble rimelig fortumlet så jeg fant frem langkosten og tenke først jeg liksom skulle dytte den ut... sånn litt på avstand... men da gjorde den et søtt lite hopp og satte seg på langkosten istedenfor.. fy flate.. var jo bare SÅ lett å bære den ut :P

Men så satt den ca 1 time ute og klamret seg til langkosten som om det var dens beste venn, før den var borte... så enten så ble den tatt av en katt eller så fløy den sjanglende videre :P


litt skakk da eller


Vært fremme med saksen igjen!!

Siden det ikke ser ut til at hodet til Belini retter seg , og at det fortsatt er en betennelse på balanse nerven.. så skal ikke lille frøkna i utstillingsringen. Like vemodig og klippe all denne pelsen også :/

Men fikk tatt noen fine bilder av henne før saks og maskin ble brukt :)


Belini ligner veldig på mamma'n sin Bijou


<3


Søteste!!!

Fin fin dag i skogen

3 stk barn og 2 stk mamma'er = fin skogstur!!!

Toys r' us

Argh.. Blogg app'n på IPhone suger..skrev et laaangt innlegg om dagen idag...fikk en mld og vips var all tekst borte...så da gidder jeg ikke engang skrive noe på nytt :P

Under 7 minutter..

Yes!! Klarte idag å komme under 7 min på kilometer'n!!!!
Skal løpe ut juni samme runden for å få opp kondisjonsnivået ...men føler endelig nå at jeg ikke puster som en strandet hval når jeg er ferdig.
Så får jeg ta en lengre runde etterhvert utpå sommeren :)

Tante-niese morgenkos

Idag er det Nora dag , og ingenting er da bedre enn frokost i sofaen og God morgen Norge..
Humøret og aktivitetsnivået er på topp på morgenkvisten :)

Ettermiddagsmoro

Så godt å få lille Vic hjem <3, i ettermiddag fikk jeg henne litt på sykkelen så syklet hun og jeg gikk med hundene til skolen for å leke litt , spise en is på veien og plukke med oss sommerblomster :)

Rottshire-terrier

Hentet Diamant igår fra det Lille Vic kalte "parringshuset" :P , og der fikk hun en ny sveis :P
Ifølge min lillebror har jeg nå begynt med en ny rase kalt Rottshire-terrier.
For meg så ligner hun på den gule figuren fra fraglene :P

Lære å like noe nytt...

Det sies at man skal spise sushi 3 ganger for å like det, om man ikke klarer å få seg til å spise det. Og det var 12 år siden da sushi bølgen kom, og jeg var ung og puttet så absolutt ikke alt av mat i munnen ...var skeptisk til det meste.
Men 2 ganger før var prøvd og idag har Jeanette og jeg spist sushi igjen. Kommet par sushi barer i nærheten, og dette skal jeg så absolutt bestille mer av!!! Var utrolig godt!!!!

Badedrakt -check

I håp om at sommeren kommer snart ble det kjøpt inn ny badedrakt til Frøkna igår, faktisk 2 str større enn den hun hadde. Og jeg hadde mye bra argumenter for at det ikke skulle være en badedrakt med Kitty eller en og annen tegneseriefigur!!!!

Knivskarp

Har vært på Jernia idag og fått slipt en lik nøkkel på en york nøkkel jeg fikk (skulle gjort det i over 1 år!!!)
Og samtidig som jeg var der så brukte jeg et gavekort jeg hadde, Jernia er en herlig butikk å ha gavekort i...for det er alt der til hus og hjem.
Så noe jeg har ønsket lenge kom i hus, magnetskinne til kniver, en ildfast form og en ny kniv (så herved har jeg begynt å samle på Rosendahl sine kniver , er 5 i serien tror jeg det var :) )

Min Diamant!!

Selv med sitt kraftige uttrykk så er Diamant en spesiell hund for meg. I helgen var hennes siste utstilling, var vemodig det også :/

Hvem er julenissen?

Kom jeg fra helgens utstilling og finner dette på trappa...men hvem er giveren???

Tamponger, parringer og homofili

"HVA er dette ??" utbryter Lille vic der hun finner en tampong i skapet på badet. hhhmmm *tenke fort.. si hva det er eller finne på noe annet... fort...* Ser på Lille Vic som står å studereren tampongen... "hhhmmm.... en tampong" svarer jeg
det vel så kjente "åh'et" til Lille Vic kommer... "åh!!??" der hun ikke er fornøyd med svarer men at hun tenker på svaret hun har fått, og gjerne på det nye ordet...
"Hva er en tampong?" spør hun så og prøver å se om dette er spiselig det som er innenfor plasten...
Jeg VISSTE jo at hun ikke ville være fornøyd med bare å få servert ordet tampong.. *tenke tenke...hva svarer jeg nå da!!?*
"Det er et plaster mamma'er bruker når man blør fra tissen"

"åh ja" sier hun og legger den på plass... i all verden.. da har hun lært det også... og siden hun og hennes venninner innimellom har diskusjoner seg i mellom om mammaene deres blør fra tissen eller ei.. så vet Lille Vic hvorfor.. for at man kan få babyer .. akkurat som løpetid på hunder når de skal få valper. Nå kan hun fortelle at tamponger er plaster til mamma'er som blør :P *puh*

Også parringer da, nå som Diamant har fått løpetid skal hun avgårde til etter helgen. Igjen spør Lille Vic om når Bijou kommer hjem for valper, men må nå fortelle henne at Bijou ikke skal bo hos oss mer og kan ikke få valper da hun har tatt bort livmoren (altså valpemagen, der valpene bor).. så hun har snakket om det de siste dagene at hun savner Bijou fryktelig. Hun har liksom levd i det håpet at Bijou skal komme tilbake for å få valper.
Men nå er det altså Diamant sin tur. "Skal valpene til Diamant dø nå også?"... "Nei håper da ikke det" sier jeg
"Hvordan parrer man? Hvor skal Diamant parre? Skal Diamant ri for å få valper?"
Jada, her kommer spørsmålene på rekke og rad... og jeg leste for ikke så lenge siden av barn som vokser opp med avl og oppdrett som barnelærdom kan mer om blomsten og bien enn de fleste voksne før de er 5 år.. hi hi.
Det føles så mye lettere å forklare ting når man kan bruke hundene som eksempel...

Idet vi kjører til barnehagen idag så utbryter hun, jenter og jenter kan være kjærester!!!!! I alle dager tenker jeg, hvor har hun lært det, og det hadde hun stolt lært av sin stesøster.. men viste i grunn ikke hva det innebar.
"Tomine og jeg har snakket om det, å være kjærester.. men det vil vi ikke være vi er bare bestevenner!!"

Lettelse sukk kommer fra meg, det var da enda godt. Men jeg bruker da de 13 min til barnehagen på å fortelle henne at jenter og jenter, og gutter og gutter kan være kjærester. At det heter homofili.

Nå er det helg, så tar vi livets forunderlige spørsmål om kropp og kjærlighet som det kommer <3
 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » April 2014
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

35, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten