Dagen derpå og overraskelse festJeg fylte 30 år i går.. på lørdagen var det gatefest.. grillet deilig mat og koste oss...
Mildt sagt lettere beruset....eller som jonas sa det...vi bikka over...så var festen knall!!!
Litt over kl 00.00 sto ALLE og sang bursdagssang til meg, fikk krone på hodet, blåste ut 30 lys på èn gang og fikk pakke. Gjett om jeg gråt gledestårer!!!
Og det sluttet ikke der på tårene...jeg gråt vel sånn ca i 1 døgn..for har jeg først begynt så stopper det ikke med det første.
Jeg fikk et gavekort på SPA..så gjett om jeg skal kose meg nå :)

Med tidenes værste skallebank våknet jeg søndag..lå over 1 time i senga og prøvde å stå opp på forskjellige måter..men det var like ille uansett hvordan jeg prøvde å komme meg ut av sengen... bare begravde meg i puter, dyne og tepper og slet meg videre før jeg til slutt tvang meg opp og hoppet i dusjen med engang.
En lettere bursdagsfrokost av egg/bacon,cola og chips laget av Jonas med inntatt halvt liggende/halvt sittende i sofaen...før jeg følte jeg krabbet til sengs igjen for noen timer avslappning til.

Kl 17 var det avtalt at vi skulle spise middag på Årnes, mamma og pappa hadde lille vic i helgen så jeg gledet meg villt til å se henne igjen.. <3
Jeg begynte faktisk på lørdagen og si til Jeanette...at jeg helt hadde glemt å spørre om hva vi skulle spise..eller om vi skulle ut å spise.. har hatt så mye annet å tenke på så feiring av bursdagen min har liksom ikke blitt prioritert...tenkte liksom at feiringen min var på gatefesten.
I allefall...jeg kommer til Årnes...første jeg stusser på var at Jonas sto med kamera i hånden...også syns jeg nesten jeg så syner i stua...og jeg tror egentlig ikke jeg husker så veldig mye men jeg tror det ble sunget bursdagssang...og en hel del mennesker som jeg er vannvittig glad i og som betyr veldig for meg... Alle var der... jeg ble så satt ut at jeg får nå også en tåre i øyekroken av glede for at de var der for meg og at de bryr seg om meg.
Jeg har vel aldri blitt så overrasket før som jeg ble i går.. og jeg må si jeg har verdens beste mamma og pappa som har ordnet dette for meg..verdens beste søsken som er der for meg..og verdens beste svigerinner som bryr seg og ikke minst verdens beste venner!!! <3 <3 <3
Så hagefesten som jeg så gjerne hadde planlagt tidligere i år, ble allikevel en vellykket hagefest. Mamma hadde laget lasagne og masse god salat til, lang bord og party telt i hagen... skal få ordnet noen bilder etterhvert da jeg ikke tok noen selv :/
Takk til alle dere som var der som gjorde min dag spesiell, dette kommer jeg til å leve lenge på <3

Noen bilder jeg har fra helgen, fra gatefesten:
img7186
Jeanette & Bjørnar

img7193
Remy, Håkon & Jonas

img7203
Therese

img7200
Jonas & Moi

Fra hagefest hjemme:
img7207
Verdens herligste lille Vic hadde pyntet seg for mamma <3

img7213
Hvertfall godt med kake

img7217
Litt klin må til.. er jo så godt :)

img7218
Vigdis hadde selvlaget kort

img7219
En gave fra firbente venner, var et bilde av lille vic og et artig dikt på baksiden

img7220
*flink du er å dikte Vigdis*

Fikk så utrolig mye fint, har avbildet noe av det. Men måtte sette meg ned i går kveld og se på alt det fine jeg fikk :)
Tusen tusen takk alle sammen :) :)
img7222 img7225 img7228

img7229 img7224 img7227

Takk igjen alle sammen!!!!  *skal legge inn flere bilder senere*


Lille Vic & ulveneHer kommer det noen gamle bilder...hadde ikke med kamera når vi var på tur tidlig i august. Så jeg fikk låne kamera av Ida og i går fikk jeg endelig bildene fra vi var på Langedrag :)

dsc0007
mmææææææ

dsc0027
der er geita's nese

dsc0043
Ulven sier "ooooooo"

dsc0050
hallooo

dsc0055
Vakre skatten til mamma!

dsc0064
muuuuu


Welcome weekend.... Vinmonopol here I come!!

Da er det bare noen minutter igjen av arbeidsdagen...
Så nå skal jeg en kjapp tur på posten...deretter en tur på vinmonopolet og handle inn til helgens fest.
Jge fyller hele 30 år på søndag... det er vel de nye 20-årene... går hvertfall inn i 30-åra som sexy, hot & singel...hi hi... *bra selvtilliten er på topp hvertfall*

champagne2 smirnoffcosmo

Helgen skal nytes med Champagne og Cosmo :)

F*!#%! med stor "F"....

ååhh....er så sur på meg selv nå... selvfølgelig har det atter engang skjedd noe galt med påmeldingen til Bijou så hun er ikke med på utstillingene i morgen... og jeg som tenkte ta et cacib og greier... FAEN!!!
Men men...bare å ta et par dype pust så er de penga spart får jeg tenke... må se litt positivt på det også da.

En annen ting jeg begynner å syns er latterlig barnslig er folk som sier ting som ikke er sant...vet ikke helt hva hensikten med det eller hva de (les=hun) prøver å oppnå med det???
Kan du svare meg på det??

Har forresten kjøpt et par nye plagg fra Odd Molly i det siste
165131front157

en søt kosedress..

Prøvde å finne et bilde av jakka...men den fant jeg ikke :/... men i jakten på å finne et bilde så endte jeg opp med å kjøpe en ny bluse til...hhmmm...
Nå må jeg logge meg av pc og jobbe litt og spise litt lunch :)

Alt ordner seg for snille jenter...

Det har vært syykt mye å gjøre siste tiden... ikke bare det at jeg farter hit og dit og ordner ting, men hodet mitt spinner hele tiden. Men endelig har ting begynt å roe seg og livet kan ta tak og jeg skal begynne å leve et herlig liv igjen!!!

Kort fortalt om de siste dagene ...
I går så fikk jeg i land en avtale med en hundebutikk som ligger i Bergen som heter Fluffy Boutique... hun skal selge sløyfer, godbitposer , tispetruser etc som jeg lager... hi hi... kjempe gøy.
Så nå skal jeg utarbeide en liten katalog og prisliste som hun kan ha og bestille fra. Skikkelig artig syns jeg det er :)

Og idag har jeg ringt litt rundt, og kanskje jeg får en 60% legesekretær stilling ved en kvinne/fødselsklinikk på Jessheim. Akkurat det jeg syns er mest spennende å jobbe med, og 60% passer jo ypperlig i begynnelsen, selvom økonomien kanskje kunne vært bedre så får jeg være flink å spare. Dessuten har jeg jo B-Doggie ved siden av så det overlever nok lille Vic og jeg :)

Ellers så har gamle venner og nye venner tatt mye kontakt, det setter jeg veldig pris på. Til helgen er det gatefest i Fenstad. Det blir moro!!
Og om 3 uker er det bryllupsfesten til Therese og Håkon...hmmmm....*what to give??*

Og Cathrine bor faktisk rett borti gata, og hun har begynt å legge negler.. skulle egentlig få falske..men perfekte meg , har jo selvsagt perfekte negler fra før så da ble mine egne negler forsterket og lagt fransk manikyr på.
Elsker å ha rene, pene , nylakkerte negler!!
dsc05186

Nå er de ganske korte, men var ingen med lik lengde men blir bedre etterhvert som de vokser seg til.

Siste ukene, utstilling, madonnakonsert = fylla

Siste ukene har gått sinnsykt fort...har vel nesten ikke hatt tid å tenke og innimellom har jeg virra rundt som ei høne.
Forrige var lille Vic og jeg på jentetur til Sverige. Bijou ble 3 beste tispe begge dager, fikk flotte kritikker så jeg er fornøyd :)

dsc0980
Koser seg i senga på morgenen, har sovet så godt i campingvogna

På tirsdagen var vi på Madonna konsert også var vi på byen etterpå på utestedet Skaugum. Hva jeg skal si om konserten...tja.... jeg har sett Madonna...hi hi.
Hadde det sinnsykt artig på byen etterpå hvertfall :)
img7103
Jeanette og jeg klare for en utekveld :)

img7104
Lillebror

img7106
Meg og Lene

img7109
Lene, Kamilla og meg

img7116
Dårlig zoom på kameraet mitt...men det er Madonna

Var på utstilling igjen i helgen, var på Nesbyen. Lille Vic og jeg tok en tur på Langedrag på lørdagen. Glemte kamera så tok bilder med Ida sitt kamera så hun skal sende meg bilder :)
Les mer i arkivet » Januar 2011 » Desember 2010 » November 2010
hits Blogglisten