Oppdatering fra sofaen

Igår var jeg utrolig våken til tross for en god del smertestillende... og hva gjør man når man må sitte i ro... har vel gått over hundene "ørti'" ganger med papillotter og kam...

og..

lest..


brettet maaaase papillottpapir

Mamma kjørte meg hjem i dag... og det å få med seg en kopp kaffe fra kjøkkenet til stua var plutselig litt vanskeligere...hi hi... så idag har jeg laget sløyfer til hunder


Jeanette kom på besøk til lunch.. lagde wraps til oss

philadelphia ost, kalkunpålegg, salat + sennep...


super godt :)

I kveldingen humpet jeg meg bort til Jeanette og så gullrekka der og koste meg med lille Nora <3


Så klarte jeg å tryne med krykkene idag da jeg snublet med ene beinet inn i krykka...heldigvis var sofaen rett ved men jeg vrikket foten jeg har operert.. pokker... så da gråt jeg litt for det.. ble litt redd ..også gråt jeg litt for at lille frøkna mi som er hos pappa'n sin også er småsyk... mammahjertet skulle hatt lille "sjuklingen" sin hjemme når man ikke er helt på topp...
Hun ene sykepleier sa igår når jeg fikk lagt inn veneflon at det var bare å gråte, voksne hadde godt av å gråte... og jeg grein..hi hi... HATER sprøyter...hi hi... men så måtte jeg le litt også for jeg sa til henne at jeg griner da rett som det er... om jeg er glad, rørt, redd, glad, stolt, glad osv osv... viser mye følelser med tårer jeg :P

Endt operasjon som gikk bra... :P

259549-1-1317297809298.jpg
Endt operasjon som gikk bra... :P

Ikke klag...

Kan vi ikke ha det koseliiii'?? spør Lille Vic... det hun vil da er å tenne te-lys om kvelden... fra da koser vi oss sånn!!

Så fort mørket kommer snikende på, selv om man vet så inderlig godt at høsten og vinteren kommer fortere enn man aner...bare i forrige uke sto jeg opp samtidig med solen...nå har ikke solen letta på øyelokket engang når jeg er opep å hopper... Med nattefrost på myra og en kald is i luften... jeg liker høsten jeg :)

I morgen er den store dagen da jeg skal ha operasjon.. wish me good luck :P Har handlet inn endel småting som er kjekt å ha i hus da det blir ikke det letteste å ta seg til butikken fremover... Nå blir det maaange uker med div. joggebukser..hi hi..

 

Tenn heller et lys enn å klage over mørket <3

Knerten er KUUUL!!!

Ikke viste jeg at en slik film var så morsom.. fantastiske med barnefilmer er at de har ofte har innslag som bare de voksne forstår og man ler så man får vondt i magen. Og barna sitter som spørsmålstegn...
I går dro Bestemor, Lille Vic og jeg på "Knerten i knipe".. med Knerten og Caroline figurer med på kino... en drikke.. 1 fox og 1 kjærlighet på pinne (er ikke mer som skal til for å være tilfreds)...så storkoste lille frøkna seg.

Slenger meg noen bilder fra helgen i Sandefjord også... Kom ned på fredagen og Espen hadde laget middag klart når vi kom inn døra... deilig honningglasert andebryst med mango tilbehør... utrolig godt. Søndagen før vi dro hjem gikk vi en liten tur i det fine været :)
nam nam
spennende i mørket!!

Igår kveld var det et fantastisk nordlys over bygda :) Vært frost i natt også..så måtte være forsiktig når jeg kjørte bil i dag morges. (bildet har ikke jeg tatt med Øyvind Torsen)

Alt må gjøres på en IDAG!!

Denne uken (rettere sagt Torsdag) så skal jeg operere foten min (gruer meg med virkelig store bokstaver)..gruer meg egentlig ikke så mye til selve operasjonen.. men til sprøytene som må taes :/

Så idag er fridagen da alt helst skulle vært gjort igår.. hagemøbler har fått sin plass i garasjen... seeent i går kveld begynte jeg å vaske kjøkkenet og ble ferdig med det idag... så deilig å få det gjort.
Ryddet og vasket klær... ryddet generelt og vasket resten av huset... puh... også er jeg så støl etter at jeg rei på lørdagen at jeg klarer nesten ikke røre meg.. og av en eller annen merkelig grunn så har bekkenet begynt å trøble meg meg litt...er samme smerten som jeg hadde når jeg gikk gravid...
Nå skal jeg straks hente lille frøkna  barnehagen.. skal lage god middag til oss idag :)
For så å dra på "knerten i knipe" i kveld :)

Jeg vil ha en liten hest.. vrinsk vrinsk

På fredagen hentet vi bilen på verksted etter jobben og satte nesa mot Sandefjord. Har vært her i helgen på besøk og familien Nystuen :)
Lille Vic og Oscar har lekt så fint sammen!!
I går var vi å hilste på Lester... og jeg merker jeg savner han skikkelig.. og om han husket meg!! Jupp...det gjorde han.. og hun som har han nå..sa at han forandret seg helt når jeg drev med han. Og 1000,- spørsmålet jeg fikk var jo om jeg ville kjøpe han. ååhh.... jeg vil jeg vil!!!!
Og kunne virkelig tenkt meg å gjort det, men måtte da vært avhengig av å sette han ut på full fòr , slik at andre tar seg av fòring, stell og trening..også kan jeg ri når jeg har tid og mulighet!!! Han er så fantastisk..og Lille Vic syns det var stor stas!
VI VIL HA HEST!!!

Har vært å hilst Lester....SAVN!!!! 

259549-1-1316873323349.jpg
Har vært å hilst Lester....SAVN!!!! 

Kjæreste ?!

Lille Vic: "Mamma... hvem kjæreste får jeg når jeg bli voksen?"
Meg: "Det finner vi ut når du blir stor ;) "Vestfoldbunad til hund

Har hatt en bestilling liggende som jeg endelig fikk startet på... resultatet ble en Vestfold bunad til ei dalmantiner tispe :)
"Yorkiemamanight", maleprosjekt og styremøte

Helgen startet med finvær, og en tur inn til Oslo for å spise middag med 14 herlige jenter/damer :P Var på en italiensk restaurant og hadde en super hyggelig kveld... som ble avsluttet med fyrverkeri....for oss så klart...eller..velger hvertfall å tro det var fyrverkeri for oss :P
Det var så koselig at Helene og jeg klarte å miste siste toget hjem og endte opp med å ta flytoget :/

Startet også med et maleriprosjekt...inspirert av Anita..hun har begynt på dette maleriet... skal få en sneek peek av mitt snart.. må bare male litt til på det først.Idag har det virkelg vært huskaldt og jeg og hundene har kost oss inne hele dagen...har faktisk ikke vært over 10 grader ute idag....HØØØØST!!!

Sydd en body :)


Merta Berta (i lilla) har ikke skjønt at hun kan slappe av foran peisen :P

Nå er det natten da vi har hatt styremøte for york-klubben...så nå skal jeg sove godt :)

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits Blogglisten