Siste helgen i oktober :)

I helgen har det vært utstillingshelg..cafètur og Halloween :)

Lørdagen ble Lille Vic med besteforeldrene sine på cafètur, og fikk med veske og penger til å kjøpe lepomade og lørdagsgodis :)
Jeg selv var på en utstilling i nærheten, stilte Diamant og hun tok Cert og BIM.. *meget fornøyd* og like glad for cert så tar jeg lett til tårene :)Hadde med Belini, så hun fikk trent seg litt samtidig. Sjarmerte jo alle på sin vei <3


Utstillingsdagen idag kan jeg vel ikke akkurat skryte av...ha ha... Bijou fikk det for seg halveis i ringen..."NEI..nå gidder jeg ikke gå"...så da gjorde hun ikke det... slik har hun vært før for 1 år siden i samme hall, og fant ut igjen at det ikke var noe særlig å vise seg frem.
Men det som var veldig morsomt var at Anita's Kaos (hannen som er pappa'n til Bambie's valper) tok sitt 2. cert og trenger nå bare Stor Cert for å bli Champion :) :)
Og Nina's Tilda tok sitt første Cert og ble BIM
Lille Vic var med på utstilling og hadde med "valpen" sin som het både "Belini" og "ikke no' " idag.


Så har det jo vært Halloween i helgen, og vi startet på fredagen med å skjære ut gresskar


få ut "gøgga"


så tegne på ansikt... *ble litt smpå øyne og munn.....så jeg måtte skjøre litt endringer..hi hi*


Fornøyd med resultatet :)

I ettermiddag hadde vi en liten Halloween feiring for de minste... litt skuffet over at ikke flere som kom men Marianne og jeg koste oss med Martine og Lille Vic... og jentene koste seg hvertfall!!!

Martine var sjørøver (eller Hiv o' Hoi som Lille Vic sa) & Lille Vic Opsi' Daisy
Grillet pølser og koste oss


så var det tid for et lite rebusløp


fornøyd med "fangsten"


eneste døra vi ringte på var til Tante Jeanette...og isteden for å si knask eller knep så var det lettere å si "kan jeg få godteri'??"


Fornøyd!!! og var kjapp med å spise opp kveldsmaten så godisen kunne smakes på :)


beste av alt !!!

Fikk vasket og over kjapt mens Lille Vic så barene-tv..så deilig å starte ny uke med rent og ryddig hus :)


 

Være med på Norske Talenter??

Ble oppringt idag av Tv2 for programmet Norske Talenter. Hun som ringte har tidligere sett klærne og utstyret jeg syr til hunder. Og i den forbindelse så ønsket de at jeg skulle være med på innspillingen til våren for programmet.

Mitt dilemma er da
- det er litt "flaut"..hi hi... stå på scenen..og hva gjør du? Nei jeg syr jeg da... hi hi

Og det var vel egentlig det eneste dilemmaet jeg hadde...ha ha

Ellers så tenker jeg på at det er jo super gratis reklame, ikke minst for det jeg syr men at jeg kan bruke yorker og andre miniatyrhunder som jeg kjenner til å få vist seg frem.
Også må jeg jo tenke ut et program som skal vises for man kan jo ikke bare komme inn med hundene og gå en runde og si "her er de!!"
Tenker da at man evt. lager en catwalk, med musikk som passer til hva hundene har på seg..og avslutter da med f.eks et lite bunadstog med bunader.
Jeg vil få frem at jeg syr ting til hundene som har en funksjon...for det er jo det jeg helst gjør. Bunader og tørkler er vel det eneste jeg syr som ikke har noen funksjon men er mer til pynt,

Please gi meg noen tilbakemeldinger da jeg har tenketid til mandag om jeg skal bli med på dette. For om jeg blir plukket ut og plutselig går videre....hva skal jeg da utvikle for neste program... ??

Halloween i helgen *noen tips*

Skal prøve å få igang en liten Halloween feiring for barna i gata i helgen..og ja de voksne kan også kle seg ut *det er ikke flaut altså..veldig moro ¨å få lov til å være barnslig..også syns barna det er veldig gøy at foreldrene også kler seg ut*

Etter samtlige Halloween feiringer i USA så syns jeg dette er en aller tiders tradisjon for barn, og irriterer meg over trauste nordmenn som syns dette er noe kjedelig og typisk amerikansk greie.
Jeg syns det er gøy med tanke på høstmørket og mørektiden vi skal inn i, å ha noe¨å gjøre med barna og ikke minst tenke på at det var gøy.. en glad tanke å ha frem til lysere tider igjen.
Jeg kunne gjerne tenkt meg Thanksgiving feiring også jeg da for da har jeg noe å sett frem til, men jeg får på en måte det for da skal vi faktisk ha julebord med mange york-eiere så blir jo nesten det samme :) :) *jippi*

Par tips å ta med seg som foreldre (og det er her jeg syns mange foreldre har missforstått litt)

  • La ALDRI barna gå alene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barn under 10-12 år må faktisk ha med seg voksen person, pga sikkerhet i vei og gå til fremmede *USA's gyldne regel nr 1...tror til og med foreldre gikk med barna deres frem til de er 16 år*
  • REFLEKS!!!!! Uansett kostyme...husk REFLEKS.. (holdt på å kjøre ned 2 heksekledde barn i fjor som også gikk uten foreldre!!!!)
  • Er det mørkt eller gardiner er dratt for, ikke gå å ring på (igjen, er foreldre med så kan de forklare barna at til det huset går man ikke)
  • Man kan faktisk synge en sang når døren åpnes, da noen syns det er tigging å si "trick or treat" /"knask eller knep"
  • Man kan gjøre feieringen litt annerledes og lage rebusløp og leker (slik som vi skal) så blir naboelaget mer fornøyd at det ikke blir ringing på dørene da ikke alle liker dette!!!

HAPPY HALLOWEEN!!!!


Lille Vic fra ifjor (så liten hun var..hi hi)

Ta Halloween med et smil og ikke var så inneslutne kjipe nordmenn.. (argh..en liten utblåsning for å være negativ er det vræste jeg vet!!! SMIIIL )

Lille Vic har fått en "valp"

Forrige helg når jeg var på utstilling, så kjøpte jeg med en liten "valp" til Lille Vic. Den kan bevege på ansiktet, og bjeffe , og røre på hodet.

"Jeg har fått en valp" sa hun når hun fikk se den, i ekstase.. og ba straks om lenke og børste. Nå skal jeg på utstilling sa hun.


og en film der hun er på "utstilling".. *vet ikke om den funker da*

 

Torsdagskveld..


fra Nydalen... jeg har gjort klart litt hvitløksbrød og tapas tilbehør til :)
*kose meg*Startet dagen med å få levert lille Vic i barnehagen..når jeg kom hjem fikk jeg sydd et par bestillinger, gikk en lang deilig tur med hundene, vasket huset og ordnet med noen klær....og tok meg 20 min sol *nice*
Så var det å hente lille Vic igjen , og hun ville ha pannekaker til middag...så pannekaker ble det.. hun ville lage sin egen.
Når vi syklet til turningen så regnet det og solen skinte så det kom frem 2 nydelige regnbuer :)Og se.... se den fine tegningen lille Vic har laget..hi hi


også fikk jeg masse strutsefjær i posten igår...hi hi.... tror jammen det blir en ny kjole :)


Å elske &lt;3

"Mamma!!!! Elsker du meg????"... slik ble jeg vekket idag kl 0615... selvsagt!!!! Hun lå i senga si' og ropte...hi hi.. søta.. kan jo ikke annet enn å elske verdens beste lille gull!!

Så sto vi da opp kl 0615...lille Vic ville se på litt barne-tv sammen med Belini mens jeg luftet hunder og gjorde meg klar.


morgenkos (belini ligger i armkroken men var så mørkt så hun gikk i ett med sofaen)

lånet innfridd!!!

Hipp Hipp Hurra!!! Studielånet mitt er herved nedbetalt!!!! Yes... èn utgift mindre som ikke gjør meg noenting!!!Bilder fra bursdagsfesten

ha ha...de gærne har det godt...
Da lille Vic kom hjem igår så fortalte jeg henne at Bambie hadde bursdag...med engang sier hun at vi må ha kake, hun må ha krone...og det skal synges sang.... og slik ble det!!!


Lille Vic tegnet kort til Bambie


Krone må på


Bursdagskake ala svenske kjøttboller og levergodbiter


Lille Vic er fornøyd med feiringen

og "gjestene" er utslittBursdagsbarnet Bambie

Bambie (og hennes bror Bono..selvsagt) fyller 5 år idag!!!
Må jo nesten få noe godt å spise idag da... tenker svenske kjøttboller og margbein blir en favoritt!!

Gratulerer med dagen lille store Bambie <3Glede!!

Idag kommer lille Vic hjem!! Det er GLEDE det!!!!

Gleder meg til å lukte på henne og klemme henne... <3 *elsk*

Her er forresten et bilde av Belini som har blitt 11 uker nå :)


Les mer i arkivet » Januar 2011 » Desember 2010 » November 2010
hits Blogglisten