calm weekend...

Har hatt barnefri helg...og tatt livet meget med ro..har brygget på en forkjølelse èn ukes tid som jeg ikke vil og har ikke tid til at den bryter ut.. så tigerbalsam, skjerf og ullsokker og masse varm drikke!!!
Fått ryddet vekk en stoooooor bunke med papirer fra "kontoret"....fått alt på plass i sine riktige permer, shoppet litt..skulle innom H&M etter jobb på fredagen og finne èn bukse..men endte opp med å kjøpe 5 plagg til Lille Vic :P
Sovet lenge og bare sovnet sånn midt på dagen på sofaen...ufattelig godt :)
Vært å kost med lille niesen..var jo en heel uke siden sist så hun har bare på den uken fått gode bollekinn :)
Og siden det har vært helg...har jeg spist masse usunt :P


ALTFOR gode!!!


<3


nytt til prinsessegarderoben

Rådyr i hagen

Savner nesten litt de 2 elgene som vandret her en stund.. kanskje de kommer tilbake når det blir kaldere.. men forleden dag kom en mor med 2 barn tuslende...Hundebursdag

Den eneste hunden som får feiret bursdagen sin her i huset er Bambie... fordi jeg har ei venninne med bursdag på samme dag...så da er det lett å huske datoen :P

Så det første lille frøkna sa når hun sto opp igår var "Bambie har bursdag, vi skal spise muffins og is!!"..javel...da var det å dra til mine foreldre for bursdagsmiddag og bursdagsfeiring :)

Bursdagsbarnet


som fikk grisehale i gave... som for anledning hadde fått på bursdagssløyfeJulefest for Yorkeiere i BergenNorsk Yorkshire Terrier Klubb inviterer til  førjulstreff i Bergen, fredag 9 desember kl 18.00

Ta med yorkedyra på et koselig førjulstreff.
Send påmelding til post.nytk@yahoo.no eller
benedictin@hotmail.com med antall personer som blir med og hva du/dere ønsker å spise.
Du kan velge mellom pinnekjøtt, lutefisk eller torsk.

Hilsen distriktskontakten i Hordaland, Benedicte

Praktisk informasjon

Fredag 9.Desember
Kl. 18.00
Adr: Fabrikkgaten 6

Pris: 270,- (bindende påmelding).
Betales innen 28.11 til kontonr 0540.08.16532, merk betaling med førjulstreff Bergen.

Ringen...

Husker du den ringen.... den så fantastisk fine ringen som satt på fingeren din... den lille plastringen som man tok vare på som om den skulle være av gull og plaststeinen av dyreste karat.... Lille Vic fikk sin første tannlege-ring igår..og kan vel bare vise dette bildet og si at hun nesten sprekker av stolthet!!


SÅÅÅ spennende

og SÅÅÅÅ flink!!


og endelig kom den på finger'n
Rockeulven - en FANTASTISK opplevelse

Med ei frøken som var veldig spent på hva vi skulle.. (jeg har faktisk ikke hatt henne med til Oslo siden hun var bitteliten)..så med mye å kikke på gikk vi å spiste middag før teaterstykket. Gikk innom Lucky Lips godisbutikk på veien..husker når vi var små når vi var i Oslo så var det store å kjøpe godis der. Så entret vi National teateret, og øyenene hennes var glitrende og store.. og rød i kinnene og et eneste stort smil :)

Kjøpte program og fortalte om stykket på forhånd så hun ikke skulle være redd...vi hadde flott plass på balkongen..og stykket begynte og lille Vic lyste opp (like mye som meg)..men kort tid i stykket..sto plutselig ulven bare 2 meter fra oss.. var sånn at jeg skvatt selv og da ble det å sitte på fanget resten av stykket. Det var orginalitet fra filmen "Grim og gru", det var humor fra nåtiden, sang og dans som fikk lysten til å bli med. Herlige skuespillere som virkelig levde seg inn i rollene sine som dyrene de var.. og det hjelper jo ikke at bl.a Mari Maurstad ligner på en høne fra før og attpåtil har en vannvittig rollefigur som "sjefshøne"...herlige små geitekillinger som man nok vil se på teaterscener i fremtiden. (Lille Vic møtte også geitekillingene etterpå..stas..hun lurte fælt på om de bodde der, og evt hvir de bor og hva de skulle nå når vi dro hjem)

Dette er virkelig et stykke jeg kunne tenke meg å gå å se igjen..og jeg var ikke den eneste voksne som satt med tårer i øynene når siste sangen ble sunget.
Det var et stykke med masse følelser... spesielt når man kanskje sammenligner seg selv med geitemamma'n :)

Når vi dro hjem så var vi hvertfall enige om at dette var noe vi likte kjempe godt :)


Klar for bytur
stående applaus..velfortjent!!!!

Mamma er her, nå er jeg hjemme igjen
så du kan åpne nå, lille venn.
Mamma er her, jeg synger vår melodi
og ingen kjenner den, bare vi.

Karamell og søte kaker og honningdrops.
Gode saker det har mamma tatt med.
Alle skal få hvert sitt kremmerhus fylt helt til topps.
Bare se hva jeg har med til alle tre!

Mamma er her, nå er jeg hjemme igjen
så du kan åpne nå, lille venn.

Overraskelse til lille snupp...

ååhh... fikk jo penger igjen på skatten...og jeg har virkelig hatt lyst til å gjøre noe for Lille Vic.. så i morgen kveld skal henne og jeg på jentetur til Oslo på ettermiddagen...og skal gjøre noe Lille Vic alltid har stooor glede av... og jeg vet at i dette tilfellet kommer jeg til å være i ekstase selv...
Jeg trenger vel ikke si mer enn at det inneholder ulver, esler, geiter, sauer osv... da vet man vel hvor vi skal!!!
*GLEDER MEG!!!!*

"Egntli' ", "faskisk" og "nææh!!"

Lille Vic legger stadig til nye ord som går igjen og igjen..for øyeblikket er det "egntli'" som blir brukt i hver setning ...selv om det ikke alltid passer i setningen.
Og ordet "faskisk" , "det er faskisk sånn mamma!!" , "det kan faskisk du gjøre mamma!!"
òg det siste i vokabularet er "nææh!! et kort "nææh!!".. som f.eks "Har du lekt med Ingrid i barnehagen idag?" fra baksetet "nææh!!"... "Har dere sunget noen sanger idag?" "nææh!!"

Akkurat nå sitter jeg hengslengt i sofaen og ser at Lille Vic leker skole med Bestefar på stuegulvet, hun og alle hundene er elever. Det er nesten så jeg skulle tatt en videofilm er for engasjemanget fra Bestefar tar helt av...og den lille eleven suger til seg alt av lærdom :)

Hørt fra "skolebenken"

Besterfar: Dette er en professor, han er klok
Lille Vic: Heter han klok?

Og den dagen Lille Vic lærer å lese da ligger jeg "tynt ann"... grunnen er fordi noen ganger når vi spiser mat så pleier vi å lese bøker. Og karakterene i bøkene pleier titt og ofte spørre Lille Vic om de kan få se henne ta en bit av maten. Og Lille Vic spiser og viser at hun er flink. Men isted så sa trollmannen "Nå vil jeg se Lille Vic ta en stor bit av broccolien" 
Lille Vic "nææh!!" ... "står det det mamma?"
Jeg: "ja det står det"
Lille Vic "men det står ikke navnet mitt der mamma"
i tankene mine *pokker*....
Jeg: "joda...det står inni teksten her"
Lille Vic: "hvilken bokstav er broccoli?"
Jeg: "b"... og jeg finner en vilkårlig "b" i teksten og viser den
Lille Vic: "men det står ikke der mamma at jeg må spise"
Jeg: "kan du lese ennå?"
Lille Vic: "nei..."
Jeg "nei men det står her at trollmannen vil se deg spise så da må du det..så kan du lese det selv at det står det der...."

En liten hvit løgn innimellom skader vel ikke ?!

Overdreven Lykke!!!!

Kan jo nesten ikke tro det er sant... endelig var det min tur til å få igjen på skatten!!! HURRA HURRA!!!


This is me doing the HAPPY dance!!!! :)


 

Liten tv med innebygd DVD

Denne tv'n har jeg funnet ut at jeg ønsker meg... fin å henge på veggen i 2. etasjen..Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits Blogglisten