Lillepri ikveld - Selena Godis alias Poppy Pappsi

I våres så sendte Lille Vic en figur hun lagde til programmet Lillepri som går nå på fredager på NrK super.
Figuren fikk navnet Selena Godis (da Lille Vic favoritt syngedame er Selena Gomez) og Selena Godis ble jo selvsagt pyntet med masse godis.

I høsteferien ringte de fra NrK Super og Selena Godis har blitt plukket ut til å være 1 av 16 deltagere og har fått sin egen sang "Partykid" *så moro!!*

Selena Godis har fått egen sang... men så har produksjonen byttet navn på henne for at det skulle visstnok passe til sangen. Til Lille Vic måtte jeg si at hun har fått band navn som er Poppy Pappsi.. Så får vi se om hun vinner dagens delfinale... du kan stemme etter programmet ikveld ;)
(ps: syns i grunn det er rart at produksjonen bytter navn jeg da, når man på skjemaet når man sender inn så kan man skrive hva artisten skal hete.. og barn er veldig opptatt av det å bestemme ting og navnsette noe... :/ ..det får jeg nevne for de ved en senere anledning.. her i huset heter hun Selena Godis ;) )

Sangen hennes kan du høre her http://nrksuper.no/super/lillepri/sang-nr-3-partykid/  (skulle tro hun sang om Lille Vic :P )

Klar for vinteren - men nyter høsten!!

Kan vel ikke si annet enn at vi har hatt en fantastisk høst!!! Har kost meg glugg ihjel med lille Vic og hver solstråle som har skinnet!
I går var vi og så Annie.. Har du vurdert men ennå ikke kjøpt billett? Løp og kjøp!!! Det lille Vic kanskje syns var mest morsomt var at ei av "barnehjemsjentene" som var med, visstnok var ei som hadde vært med på MGP jr .. Det var stas!!! :P

Ny skiboks som matcher bilen :)

Er bare lille Vic som skifter dekk i kjole og pensko :P

Med påfyll av D - vitaminer!!

Lille Vic og jeg har vært 1 uke på Mallorca.. Stedet med den eneste bekymringen man har er om man får spist nok is i løpet av én dag !! :P
Vi har kost oss masse!!!

Takk for en fin tur min lille frøken <3

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

34, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten