Gullkorn fra Lille Vic

Har laget en ny kategori hvor jeg skal prøve så godt jeg kan å legge inn gullkorn fra Lille vic, hun sier det helt utroligste innimellom... og hun funderer og tenker på mye.

I baksetet på vei hjem fra Losby Gods så sitter vi å hører på "Blåmann Blåmann bukken min"..så sier hun

"Hva er ikkje? "
Jeg svarer at det betyr "ikke på nynorsk, slik som Tante Tone og Heidi sier"

Det tenkes i noen sekunder så svare hun "I Spania sier de Hòla"..... (vi har da øvd på spansk siden hun er der på ferie)...og så sier hun "Jeg sier JA jeg"....

Humret stille for meg selv i førersetet.... lurer på hva hun egentlig satt å tenkte på.Jeg er elektrisk!!

I'm on fire...hi hi... skjønner ikke hva det er men det startet med engang jeg sto opp idag, og slo av alarmen så fikk jeg støt..og uansett hva jeg tar på i dag som f.eks håndtak på vasken, bildøra etc så får jeg støt??!!

Har en stille dag på jobben...så da skal jeg ut og gjøre noen ærend snart :)

Igår, etter at Lille Vic var avlevert på flyplassen, spent i øya og forlegen i smilet..søta...hi hi... så dro jeg hjem og la meg på sofaen... eller nei... det gjorde jeg faktisk ikke.. jeg badet først 2 hunder... så la vi oss alle på sofen og sov et par timer :)
Godt å snuse i pelsen på nybadete hunder :)

Så vasket jeg 3-4 klesvasker i går, ryddet sånn halveis etter helgen...sydde en masse.. og gikk en passe lang tur med hundene i kulden. Måtte gå fort så ikke potene hang fast i bakken...

Nei, nå skal jeg spise lunch og så gjøre noen ærend :)

Lille Vic er klar for ferie, ha en fin tur lille gull <3

259549-1-1291012877500.jpg
Lille Vic er klar for ferie, ha en fin tur lille gull <3

Vi har fått så mye!!!

Lille Vic og jeg har fått så mange koselig ting i det siste, folk som setter pris på oss og jeg blir helt matt av for gavmilde man er... Vet nesten ikke hvordan jeg skal få takket nok, men TUSEN TAKK må jeg bare få sagt ennå èn gang...
Ei dame i Kristiansand som jeg har hatt endel kontakt med på telefon ang yorkshire terrier satte plutselig et beløp inn på kontoen min, jeg måtte spørre henne om hvorfor... Hun ville gi meg noe for at jeg har brukt mye tid og vært hjelpsom...jeg ble utrolig rørt... kjøpte meg en topp (den jeg har på meg på bildet der jeg ligger og slapper av på sofaen med Bambie) TUSEN TAKK!!!!

Liv kom på besøk i helgen, hun hadde med til Lille Vic en nydelig snøkule med engler inni... og jeg fikk et flott lys og lavendel luktepose... TUSEN TAKK!!!!
Ingunn kom igår på middag, og hadde med en nydelig orkidè....fantastisk blomst!!! TUSEN TAKK!!!!

Fikk også en masse  til Lille Vic og Belini av Astrid fra bladet Hund&Fritid, møtte henne på utstillingen. Knall flott dame som alltid er like blid.

Og idag så fikk lille Vic Nes Turn sin turndrakt som hun kan ha når hun begynner på turningen igjen på nyåret. Hun sa også når hun la seg ikveld "Mamma...det var veldig gøy på turnavslutning idag!..." og hun var stor i øya når hun satt å så på de eldre ungdommene turnet med apparater og trampoliner.
TUSEN TAKK bestefar for fineste turndrakta
må hoppe litt for å se at man kan turne i den
Nordisk vinner utstilling, julebord x 2 og juleavslutning

Helgen begynte på fredagen med at Liv kom fra Trondheim på besøk for å være her i helgen, stell av hunder så de var klare de lørdagens utstilling.
Vi sto opp når vi våknet av oss selv, og dro avgårde på morgenen til Lillestrøm for utstillingen Dogs4all.
Hele 30 yorker påmeldt (rekord!!) og var moro å se mange fine yorker selv om mange av de som stilte er hunder som er i ringen på små utstillinger også. Var noen fra øst-europa..bl.a èn fin hanne jeg syns var flott <3
Nina gikk ut av tispeklassen med stor certet på Tilda (moro moro moro!!!!) og Helenè ble BIR og nordisk vinner med sin tispe Elaine (ennå mer moro moro moro!!!!)

Lørdagskvelden hadde jeg 9 av yorkjentene på en liten julebordmiddag, alle hadde tatt med seg en tapas rett og vi spiste godt og lo masse, og så og si all maten ble borte.
Idag (søndag) så har vi vært på juleavslutning på turningen og vært på årlig førjulsmiddag med mamma & pappa på Losby Gods. (vanvittig god mat og spiste oss gode og mette!!!)
Lille Vic sitter ringside og følger med

Mens lille Vic sover har Bambie og jeg lagt oss på sofaen :)

259549-1-1290944748393.jpg
Mens lille Vic sover har Bambie og jeg lagt oss på sofaen :)

Hardt å være på hundeutstilling

259549-1-1290856161459.jpg
Hardt å være på hundeutstilling

Mardi Gras maske

2. juledag er det julebord med jentene på Kongsvinger...og vi skal ha maskerade-ball-middag...
Her er min maske klar for julebordet, bestilte den på e-bay :)Det uler rundt husveggene :/

Det er hverken reven eller ulven som uler, og det  er heltsykt at det går ann å blåse så fælt ute, er ikke mange kulegradene men med vinden så dobbler jo minusgradene seg. Lille Belini stakkars svever nesten når hun er ute og gjør sine ærend...
Våknet idag morges av lange "hviiin..uuuuuuu" gjennom husveggen ....*brrrrrr*

Igår fikk jeg dekket bordet klart for helgen, skal få mange av "york" jentene på julebord, vi gjør som i fjor..alle har med seg en tapasrett...tror vi blir 10-11 stykker....har hvertfall dekket på til 10 så om det kommer par til så står dekketøy lett tilgjengelig å finne frem


Så ryddet jeg i skapet til Lille Vic, hun skal på ferie med pappa'n sin og deres familie i neste uke...skal til Gran Canaria så da er litt lettere klær pakket og klart :)
"Jeg skal på feeeeRiE"..sier hun..."Hvor da?" spør jeg... "SPANIIIIIA!!!"..hi hi.... hun sa igår når vi tok sparken til turningen...."jeg elsker stjerner og spania jeg!!"
Var høstens siste turning igår, og på søndag er det juleavslutning.

Hadde en STOR airtrack i gymsalen...gjett om det var gøy å løpe, hoppe. rulle. alt mulig på den... enkelte av oss voksne tok jo like mye av som barna.  *ikke lett å ta bilde når begge er i bevegelse*

Fikk også pakket inn endel julegaver igår, så nå er det bare til nærmeste familien...men det får vente til desemberlønningen kommer.

Neglelakk fra Såpebobla!!

Takk Line for kjapp levering av de 2 knall fine neglelakkene jeg bestilte!!!

Gleder meg til å prøve de, skal ha èn av de i helgen men har ikke bestemt meg for hvilke ennå...tror det blir å prøve første den fra China glaze.
Neglelakkene kan bestilles på www.saapebobla.no
Les mer i arkivet » Januar 2011 » Desember 2010 » November 2010
hits Blogglisten