California X-mas

Neida.. jeg skal ikke ut på tur ved juletider... men synet med alle juletrelysene nå som pynter opp mange hager så syns jeg dette minner mer om en jul i varmere strøk i USA en den norske tradisjonelle skikkelige hvite julen... joda..vi har mange ganger hatt slapseføre ved juletider... men når plenen er grønnere enn hva den var midt i juli så er det noe galt.
Er faktisk sånn at jeg nesten bør finne frem gressklipperen igjen og klippe plenen...
grønn plen i november/desember


plen i juni/juli... ok... litt "urettferdig" mot plenen da dette bildet virkelig viser det på sitt værste :P hi hi

NYTK's rasestand på Dogs4all

Norsk Yorkshire Terrier Klubb hadde egen rasestand på helgens utstilling på Dogs4all, og vi hadde en fantastisk innsats fra medlemmer som stilte opp. Møtte en masse nye yorkeiere , og vi hadde 2 fine dager med diverese aktiviter på standen. Konklusjonen var i det hele at det har vært en BRA helg!!!


Ble ganske så fin (den duken på det bordet på venstre siden lå ikke der altså...var premier under som var dekket til for natten)


"bordpynt" :P

Det har vært en "go" 'elg

i ordets rette forstand... faktisk midt i frontruta mi' i dag morges :P
Helgen har vært tilbrunget på Dogs4all utstillingen, men idag morges så ble vi meget forsinket da ifølge Ann Sissel at Extremsport-Elge fant ut at han vil være extremsport-utøver.
Bare les Ann Sissel's blogginnlegg http://creativecornerofme.blogspot.com/2011/11/elg-fr-soloppgang.html?spref=fb

Jeg kan jo bare innrømme at jeg banner innimellom..og akkurat idet extremsport-Elge kom ut ifra grøftekanten på høyre hånd så kom det et lang "F@@@!!%#...... Extremsport-Elge ble egentlig litt borte i par sekunder for så å dunke ned i frontruta... han prøvde seg nemlig på kjempe hopp men dessverre så var ikke spensten bra nok så det gikk ikke bra.
Min første reaksjon , igjen begynnende med et "F@@@!!%#......vi rekker ikke utstillingen".. så kvitrer det ved siden av meg... ja..hun kvitret.. "å jo da... vi bare henter bilen min som står hos deg"... så vi ringte noen vi skulle møte rett ved og Ann Sissel satt på med Liv hjem for å hente hennes bil.
Så kommer den jeger'n fra viltnemda...parkerte bilen sin 20-30 meter foran min..så kommer han litt snikende mot grøfta det extremsport-Elge sitter.... jeg ser ikke med engang at han har rifla i hånda ...før han er bare meter'n unna extremsport-Elge... "poff!!!"... det var det.... så snur han seg og går og setter seg i bilen ?!?!?
Og der står jeg... Unni litt lengre nedi veien for hun ville ikke se skuddet... 1 stykk ødelagt bil... meg som står med store øyne og ser på extremsport-Elge....og 1 stykk mann fra viltnemda som bare satt i bilen sin...

Resultatet ble at jeg fikk latterkrampe over hele hendelsen....og tenker "ble mannen sur på meg fordi jeg kjørte på extremsport-Elge? Får jeg bot? Hva skjer nå?"
Så etter en sms fra lillebror at vi må få kjøttet så tusler jeg bort til mannen og sier "men da er det vel jeg som får kjøttet da"... "hu hu hu... eehh... neida...denna' tar jeg med og slakter.. var så pen påkjørsel og bra elg!!"... "ok..."
Så får jeg med en lapp fra han om at extremsport-Elge var litt for tøff...får kjørt bilen faktisk bort til barnehagen til Lille Vic (for vi var rett ved)...
Så neste reaksjon.. pokker...det var den utstillingen da... tar 1 stykk hund ut av buret sitt, setter hunden i bagasjerommet og står der og steller henne klar.
Vi kommer oss avgårde og kommer hesblesende inn og finner ringen typ 5 min før det starter... endte med very good...lille Belini-flisa syns det lukta SÅÅÅ godt i teppet, men fikk en ok kritikk og til tross for at hun ikke har vært i ringen før så syns jeg også det var helt ok... har liksom ikke egentlig tenkt så mye mer på det resultatet...

Jeg fikk den første skikkelig gråte reaksjon da jeg ringte pappa'n til Lille Vic for å fortelle om hva som hadde skjedd noen timer før og resten av dagen da gikk egentlig med på å faktisk tenke på hvor heldige vi var, hvor skjørt ting kan være og hvor ufattelig glad jeg er i menneskene rundt meg.
Og ikveld kommer tankene om det å finne ny bil og min kjære far ringer for å høre hvordan det går og jeg gråter litt til...og min kjære far sier "jeg har lurt lenge på hvordan vi skulle få deg til å selge den bilen som uansett er på verksted støtt og stadig... og nå har du god grunn til å kjøpe "ny" bil!!"... så han var da bare SÅ fornøyd.. *likte bilen min jeg*

Ta vare på hverandre, og takk for at jeg har så god og snill familie... takk for at jeg har så gode og snille venner <3

Resten av det som skjedde på helgen får jeg skrive mer om senere...nå er det natten her og må få summet meg litt. Har endel ting og tang av esker og sekker som skal pakkes ut.

det blæs' ...

Tidlig morgenfugl... selv om jeg har de dagene jeg bare skulle ønske jeg ikke hørte vekkeklokka og virkelig bare kunne sove leeengeee!! Men idag var dagen da jeg måtte være på jobb litt tidligere da dagen er "fullpakket" med pasienter... og når man da har liggi halve natten og hørt på vinden og liggi å vurdert på mo man skal stå opp og ta inn det som kan blåse vekk... ja da blir man trøtt da :P

Fikk skjønneste Bijou hjem på onsdagen, de som har henne skal på 1 ukes ferie. Så gårsdagen ble brukt til å pakke bilen klar for helgens utstilling og gre pelser. Noen skal stilles og noen skal brukes i en raseparade.
Lille Vic dro til pappa'n sin i går...hun er den søteste. Hun har så mange vannvittig bra gullkorn og meninger som kommer , at jeg husker ikke alle. Fått vite at hun uttrykker utrolig mye følelser og viser omsorg til andre barn i barnehagen. Det setter jeg pris på å høre.

Så hold på hatten og go' helg :)


Fotograf Ann Sissel Holthe, www.fatmonkey.no

Nedtelling til Dogs4all

Gleder meg gleder meg gleder meg gleder meg....sa jeg at jeg gleder meg? Tenk å være så hundegal at man gleder seg til 2 hele dager bare hund!!! Gleder meg :)

Norsk Yorkshire Terrier Klubb skal ha egen stand på rasetorget, og ønsker du se rasen blir den bedømt søndag 27.11 kl 0900 (må være morgenfugl :P ) i ring 7...
Ellers så blir yorken å vises i raseparade begge dager kl 1330 :)Nora's dåpsdag

Lille Vic og jeg sov lenge idag, det var godt for det har vært en lang dag. En veldig koselig dag, og jeg har virkelig vært en stolt tante. Igår så bakte jeg en dåpskake (som jeg fikk masse skryt for...det var bra...alltid spent på det der med kaker), og idag morges så bakte jeg Foccacia brød...det er noe så himla godt :)

På med bunaden..og vet hvertfall det at til 17 mai må Lille Vic få ny bunad :P


Lille Vic hadde egen gave til Nora og lagde eget kort <3


3 søte engler


titt titt...her henger jeg...


Lillebror og meg


Stolte foreldre og faddere :)


og barna løp...og løp...og løp... (har ei nå som virkelig er laaangt inne i drømmeland)


Da festen er over skal vel hatten bak frem? Hårek er døds kul liten fyr <3Kaken jeg lagde


Nora fikk ufattelig mange fine gaver :)


og mens andre takket for seg og begynte å dra og man ryddet lokalet...da satt frøkna igjen for å spise siste kakerester :P
En ny kjole til garderoben

det får man vel aldri nok av....gjør man vel? Denne er kjøpt inn med god samvittiget...siden jeg fikk den av noen :)

Jeg syns de var veldig enkel og elegant :)
Dåpshelg...

Vi startet helgen med fredagskos... lagde Taco..og vi spiste faktisk opp nesten alt!!
Idag når vi sto opp så  var det vått og mildvær ute....er så fint når det er frost syns jeg :)


fra torsdagsmorgenen da jeg og lille vic koste oss hjemme før hun dro i barnehagen. Så koselig med tente lyd og fyr i peisen :)


Kusinen til Lille Vic , Heidi kommer straks for å leke..så da skal jeg bake litt imens..og senere idag skal vi på kino pg se "jul i blåfjell".. i 3d.. :)

Merkelig lik kjole...

Litt komisk å se en tilnærmet lik kjole som jeg sydde meg ifjor... hhmmm.. er det jeg som var tidlig ute med moten? Ellr var det noen som så den fantastiske fine kjolen min og ble inspirert??!!


Moi


Rachel Nordtømme

Norsk Yorkshire Terrier Klubb sin rasespesial 2012Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

32, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten