Siste dagen...

for dette år...

Idag fant lille frøkna ut at det var på høy tid å stå opp kl 0630... det er lenge siden hun har gjort, men da var det bare å komme seg opp.. og hun sa hun var sulten det var derfor hun ville stå opp.

På formiddagen kledde hele familien på seg vinterklær, gjorde klar ski og ut på tur!!
Lille Vic gikk helt alene til "Victoria's hotell"... min kjære far har laget forskjellige fuglekasser her i skogen, og til barnebarna lager han personlige fuglekasser med navnene deres på.
Så spennende å gå til sin kasse og se om det er noe inni...
Så alt i alt så gikk Lille Vic hele 400 meter på ski, og det er langt nok for ei lita frøken.
Mamma tok med seg Lille Vic for å kjøre litt akebrett, og jeg tok med meg Diamant og gikk på ski rundt løypa på 5 km... Diamant var så sliten de siste par hundre meterene at hun lå bak meg og jeg måtte dra henne med meg!!

Ellers så hsr vi brukt ettermiddagen til å kose oss inne og spilt en masse spill. Så ikveld før sengetid kledde vi godt på oss og gikk ut for å sende opp raketter for lille Vic, eller "pang" som hun sier.
Vi var ute i over 1 time og lekte masse, og tente bål :)


ser om det noe spennende i fuglekassa


gøy å være med å gå på ski




lager snøengler




Belini har spist opp hele kalkunen...hi hi... not...


Mamma har pyntet så koselig utenfor

Lille hunden som ble borte 1. juledag er stakkars ennå borte..syns så synd på eieren og ikke minst hunden, om den lever , evt hvor den er??

Ellers så vil jeg ønske alle et riktig GODT NYTT ÅR!!!!



 

BIR & BIM debut med eget oppdrett

Idag var det romjulsutstilling i Letohallen, 2 valper fra eget oppdrett stilte, og jammen ble det BIR (best i rasen) og BIM (best i motsatt kjønn).

Jeg er super stolt, og det var spesielt å ha 2 valper i ringen som kommer fra min kennel.



 

36 år i ekteskap

Idag har mamma og pappa bryllupsdag!! 36 år faktisk!!!

Gratulerer med dagen



Ellers så er det 4. juledag idag, tatt livet egentlig med ro men allikvel gjort en masse rart..hi hi... typisk meg!!
Vært og kjøpt masse maling idag, til tak, mur og 2 stoler... så nå vet jeg hvilke planer fremover jeg har!!


Så jeg begynte like så godt med pipemuren som er på soverommet mitt og fikk malt den hvit. Ble fint, og deilig å få vekk den grå stygge muren.

Ellers så gikk jeg et par timer ute og ringte på litt dører her og der for å hjelpe til å lete etter dverg pinscheren som er borte... hadde med hundene så de var super slitne når vi kom hjem og har sovet resten av ettermiddagen/kvelden.

Ellers så har jeg fått sydd en masse små ting idag som jeg har hatt på to-do listen min.. så det var godt å bli ferdig med :)
Nå skal jeg hoppe til køys :) Natta.

Dverg pinscher savnet (Vormsund)

En rød Dverg pincher som heter Zhantos forsvant ved Greniskogen, Vormsund i 12 tiden 1. juledag.. Eier leter ennå. Det er en liten hund med kort pels.
Han hadde på seg blått fleecedekken med skrift på siden da han forsvant.
Hvis noen finner han ring: 40339078


Er jo født med ski på beina...

vel...det er hun ikke akkurat da... men det er tross alt stor fremgang fra ifjor å bare stå på skiene til i år å gå med full fart!!!! Snur selv, faller og reiser seg nesten opp alene...

Er så flink, og jeg er SÅ stolt!!!





Årskavalkade 2010

Året er snart omme og jeg syns jeg skulle oppsummere det året som har vært. For de som tror at alt i livet mitt blir publisert på bloggen så tar dere feil, livet utenom er mye mer med oppturer, nedturer og følelser... Er ikke alt man ønsker å publisere, selv om jeg noen ganger skulle ønske jeg kunne. Er for å "verne" om enkelte personer man noen ganger skulle ønske man kunne skrive om...men lider ikke av å ikke kunne publisere alt her i verden. Syns bloggen min er koselig jeg, og syns det er moro med tilbakemeldinger fra leserne.


Som oftest så er jo alt fint og herlig, og jeg er ikke en negativ person og har mye glede og positivitet i livet mitt :) *evig optimist*



Året 2010 har vært preget av utgifter...hi hi... mye av tiden min har jeg tenkt på regninger, "tulleutgifter", reperasjon på bilen utgifter!!!!, utgifter til det meste egentlig... men jeg er veldig stolt over å ha til og med spart penger dette året...og ikke spurt om å låne penger av noen da jeg ville klare dette selv å ha eget hus og det som hører til av utgifter...
Kunne kanskje klart meg med å sjekke både forsikringer og slike ting da endel utgifter blandt annet har gått til f.eks erstatning av tapt/ødelagte mobiler... hi hi...


Verkstedmannen min Stian (som er broren til Jeanette)...har sett mye av bilen under ..og oppi motoren..hi hi

Sjekket at forsikringen var i orden på ei tispe som måtte ha keisersnitt (neida...hun hadde ikke vært registert lenge nok til å få det dekket hos forsikringsbyrået...blææ.. min feil.....)
Har opplevd dødfødte valper, friske og morsomme valper, oppturer og nedturer i utstillingsringen... for første gang måtte dratt til veterinær pga en skade på èn av hundene mine (Belini og foten sin)... = utgift!!! (men har forsikring så det ordner seg...håper jeg da)
Herlige valpekjøpere som har kommet inn i livet mitt og blitt kjent med de på et mer personlig plan enn bare å være en valpekjøper.
Angående hundene mine så er det kjempe spennende å ha en egen valp i hus og blir spennende å se hvordan hun utvikler seg.
Bambie frøkna mi' lever sitt herrens glade liv hos mine foreldre, og er ikke langt unna... man kan se på Bambie at hun trives da hun ikke engang gidder å stelle seg ved døra for å bli med når jeg er på besøk hos mine foreldre. For henne så ble flokklivet altfor slitsomt for henne, hun skal ha kontroll på hver eneste hund , og passe på hvem som gjør rett og galt.
Nå har hun til og med egen stol ved kjøkkenbordet som hun sitter på når det er mat...hi hi *snakk om å skjemme bort hunden*
For å ikke glemme Diamant's utflukt....fælt... unner ingen hundeiere å miste hunden sin... nå var jo jeg så heldig å finne henne igjen.. men det var 34 timer som jeg gikk rundt i rådvillhet og syns bare var grusomt. Var så utslitt og oppgitt til slutt... nå luftes hundene i bånd.... de får løpe litt løs på gårdsplassen.. men frykten for at hun eller noen av de andre skal bli skremt å stikke ligger i bakhodet.





Hatt mye moro på jobben min, har en stille og rolig jobb men trives veldig godt og lærer veldig mye om kvinnekroppen og svangerskap av å jobbe der.
Merker jeg har mye mer følelse for pasientene våre da de opplever sine oppturer og nedturer... gledestårer og tårer i sorg kommer lett frem :)

Huset mitt..... stor trives i huset mitt.... har planer for sommerens prosjekter om hva som skal gjøres...skal snakke ennå mer mot våren/sommeren om hva som skal males og ikke males...følte jeg malte i hele fjor sommer... (gjorde jo egentlig ikke det , men jeg er så treg og vil gjøre selv...så da tar det sin tid)

Flørtene....hi hi hi... de har det vært noen av i året som har vært.... hatt det ufattelig mye moro med alle personene jeg har blitt kjent med... noen treffer jeg tilfeldig ennå på en og annen fest ... så ingenting alvorlige forhold for de som er så nyskjerrige på det.
Noen har jeg faktisk ennå ikke truffet da de bor på andre kanter av dette land, men det får man vel gjøre noe med i 2011 vil jeg tro...

KJOLENE!!!! Mine kjoler som jeg har fått masse oppmerksomhet for... elsker de




Festene....åhhh.... "latter",  tenker jeg med engang da... jeg har ledd ufattelig mye...episoder, sjekkereplikker.. tull og tøys som har blitt gjort... glede!!! Spredd masse glede :) ...*og nei.. jeg bruker ikke er krone på byen for de som tror jeg fester altfor mye og bruker mye penger på det!!!!....har man sjarm nok så er det ikke vanskelig å bli påspandert det man vil ha ;) *

Om hvilke fester som skiller seg ut må jeg si utdrikninglaget til Jeantte,Trysilsmellen og  Extrema var knall... da ble jeg også kjent med søte Anette..og vi har virkelig hatt det mye moro sammen!!

Digger utestedet Emil&Samuel...og vært der veldig mye og stor trives der.. *hhmmm wonder why :P *
Moi, Anette & Morten


*med flørt i bakgrunnen..hi hi*


Trysilsmellen


Fra Lene's bursdag.. jeg hadde 2010's dummeste skovalg..som ødela hele kvelden for meg!!!

Turen Anette og jeg tok til Glad mat festivalen i Stavanger...herregud for en artig tur....





og i romjulen blir det noen fester som jeg gleder meg veldig til, blir så gøy å se venner man ikke har sett på en stund igjen... *moro moro*
Bryllupet til lillebror og Jeanette...dere var så flotte den dagen, og dere er flotte ennå.... <3 Syns det er godt at dere er i nærheten (selv om vi ikke ser hverandre så mye da til å bo bare 5 hus fra hverandre :P )



Lille Vic, hun har vokst så mye, lært så mye... hun er så flink og jeg er så ufattelig stolt av henne. Jeg tenker vel på henne nesten hele tiden, også når hun er hos pappa'n sin. Min største frykt som jeg innimellom faktisk nesten har fått pusteproblemer av er frykten for at noe grusomt skal skje når jeg ikke er sammen med henne. Men tanken er vel noe enhver forelder har til tider.


fra hyttetur i Oslofjorden




vi ler og kose oss veeeeldig mye













oooh..... puppene....ha ha.... ja jeg opererte puppene i våres..for de som ikke har fått med seg det...hi hi... og jeg digger de!!!! ha ha Super super fornøyd, og anbefaler alle andre om man vurderer å gjøre det... gjør det... kommer ikke til å angre!!!

Statisrollene jeg har hatt.. hi hi.. .det har vært morsomt!!Det morsomste var vel musikkvideoen til "Partysvenske"


Tok en kikk på et innlegg jeg skrev i januar om nyttårsforsetter....

"holde orden i alle papirer (er et stort rot etter jeg flyttet)
- føre regnskap for B-Doggie hver måned og ikke sitte med alt i slutten av året..som minner meg på at jeg må sette meg ned med regnskapet..hi hi
- når første måneden og jeg ser hvilke økonomiske inntekter og utgifter jeg sitter meg så har jeg lyst til å få et fadderbarn gjennom plan-fadder
- ha det ryddig og rent hjemme...noen jeg egentlig har...men skal så lite til for at jeg roter litt...og har heldgivis nå et roterom men skal prøve å holde det ryddig og oversiktlig der også :)
- ønsker meg en cross-trainer så jeg kan få trent litt
- spare penger...så jeg og vic kan få en deilig ferie...nye pupper..ha ha...
- sy opp masse stoffer som jeg har liggenden
- realisere B-Baby ideène "

For å se hva jeg har klart å gjøre i 2010 av det jeg skrev opp...
- holde orden i papirer.... det har jeg fått... alt står i hvite fine permer og blir lagt i sine permer med engang jeg får de :) *flinka*
- regnskap for B-Doggie..... big failure!!! woopps.... men har par dager igjen på jobben som jeg kan faktisk sitte å gjøre det...og har ikke solgt så mye i året som har vært da jeg ikke har reklamert så mye så er nok ikke altfor mye regnskap å sette seg inn i
- fadderbarn... ikke rukket å få det men tenkte jeg skulle registrere meg nå til uken eller romjulen.. har ikke studielån lenger og kan avse noen kroner til et fadderbarn... (og da tells det vel at jeg har holdt nyttårsforsettet mitt om jeg gjør det i løpet av de 2 ukene som er igjen av 2010??!!)
- ryddig... ja.. jeg vil si jeg har det ryddig.. hvertfall i hele første etasje... og soverrommene våre.. meeeeen..må nok innrømme at hobbyrommet mitt og stua i annen etasje kan være litt rotete...hi hi... men det er jo bare jeg som går i det lille rotet som er og er jo ryddig om noen kommer på besøk... dessuten så er det orden i rotet for det vet jeg!!! hi hi
- Mr Crosstrainer..... holder meg med selskap på soverommet...ha ha... neida.. kjøpte meg det rett etter jul i fjor..og har brukt den mye... men hatt et opphold på typ...halvt år..ha ha.... og begynte igjen å trene på den forleden dag..og det var veldig godt må jeg innrømme
- spare penger... til ferie og pupper...hi hi.. pupper er innfridd.... ferie....det kommer.. men har begynt å spare og er riktig så flink vil jeg si :)
- sydd opp masse stoffer har jeg gjort..og kjøpt masse nye stoffer.. blir jo ikke bedre nå da stoff&stil skal åpne en butikk bare 30 min unna :O
- Realisere B-Baby... ja...det har jeg fått gjort.. men under et annet navn..barneklærne jeg syr heter My Beloved Ones.. og har altfor mange ideer i hodet men vil komme mer i den serien etterhvert :)

Det var litt om mitt år som har gått... Er nok mye mer jeg kunne skrevet men jeg kommer ikke på det i farten. Men håper 2011 blir mitt år....hi hi... med alt egentlig!!!



Julefeiringen

Julaften morgen tuslet jeg over til naboen (Marianne & Martine) og spiste deilig julefrokost... når jeg kom hjem ble jeg i vaskehumør..så det var på med de fine vaskehanskene så i ekte diva stil så vasket jeg like godt hele huset...!!!

Koste meg med 3. nøtter til askepott og reisen til julestjernen , før jeg tok turen til mine foreldre. Lille Vic kom dit for hun skulle være med oss i kirken... men først var det på med finstasen og det årlige fotograferingen foran juletreet.







I kirken fulgte Lille Vic spent med på det som skjedde, og etterpå kjørte jeg henne til Farmoren og Farfaren hennes da all familien var der for å feire julaften.

Hjemme var det en rolig og avslappende feiring med mamma, pappa og meg. Jeg spiste utrolig mye mat, dessert , kaker osv... og var helt utslått...
Fikk en masse fine gaver, flere gaver som var uventet som jeg satte virkelig pris på. Fikk endel gavekort så det gleder jeg meg til å handle for :) :)

Dagen idag har vært avslappende den også, spiste julebrunch hos lillebror med familien vår og hans fru' familie tilstede. Var veldig koselig..og igjen en masse god mat.
Føler jeg har spist nok nå for kommende uke...

Lille Vic kom hjem i ettermiddag, hun var sliten etter julaftenfeiringen så hun ville slappe av sa hun og ta livet med ro :)

I morgen skal vi jammen ta oss en liten skitur om det ikke er altfor altfor kaldt :)

Strømpegaven...mest knall kule oppvaskhanskene jeg har sett .. hi hi

259549-1-1293184731711.jpg
Strmøpegaven...mest knall kule oppvaskhanskene jeg har sett .. hi hi

Nissen kom... til meg!!!

hi hi.. godt å være 31 år og super barnslig...ha ha ha....

Jammen har det ikke vært en nisse her og fylt opp strømpen, og nissen trodde vel ikke jeg skulle være oppe så sent ...så jeg tror jammen nissen har måtte krabbe under vinduet mitt for å ikke være synlig... èn av hundene bjeffet litt i sted men jeg hørte ikke noe...hi hi..


Har hengt strømpen inn, men den skal ikke kikkes nedi før i morgen tidlig!!

Mommy's home


*elsk.... herlig tradisjon å få med seg Grim & Gru*

 

Mommy's home,
now you can open the door,
don't be afraid now, not anymore.

Mommy's home,
I brought for each one of you,
strawberries coated with honeydew.
Only you and I can sing the song, that no one knows.
Listen to each little word, carefully,
and before you all come running quickly, to the door,
be sure the only one you open to, is me.

Mommy's home,
now you can open the door,
don't be afraid now, not anymore.

 

Les mer i arkivet » Februar 2011 » Januar 2011 » Desember 2010
Me and My Beloved Ones!!!

Me and My Beloved Ones!!!

31, Nes i Akershus

This is my story...

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits Blogglisten