Julen 2011

Jeg var meget så avslappet før jul...og har virkelig bare kost meg i julen og slappet ennå mer av.
Lille Vic og jeg startet julen med å se på "Rockeulven".. eller "med Grom & Gru" som den heter.. går lille julaften seeent på kvelden... så jeg hadde lovet Lille Vic å vekke henne så da gjorde jeg det og vi koste oss under teppet til filmen og litt mat og snop. Var ei lita frøken som var i ekstase for å se på tv det samme hun hadde sett på teater.
før leggetid ble strømpen hengt på sengekanten... men min hengte jeg på ytterdøra... og jammen var det noe spennende i den når jeg sto opp på julaften (JA JEG TROR PÅ NISSEN!!!!) :P


Må laaangt nedi strømpen for å finne noe spennende


Koselig julaften-frokost


en liten powernap før den store kvelden.... vi gikk i kirken, og etter kirken kom det jammen meg en rødkledd kar på besøk :)


Lille Vic løp rundt seg selv noen ganger... tenk at han kom!! Og hun som virkelig har vært sååå snill


er det noe spennende i sekken da?
takk for gavene nissen!!!


2 små prinsesser foran største gavehaugen!!


fikk masse instrumenter som hun virkelig satte pris på!!

og dukken fra meg... den tar hun godt vare på


og sminkedukke var veldig populærtsåååå fiin!!


skjønneste Ollie var med på julefeiring


Ipod'n var virkelig ønsket... så nå går hun rundt med musikk på øra rett som det er :P


1. juledag hadde vi frokostgjester


så var vi hjemme og gikk lang 1. dagstur hos mine foreldre 


ble som mange andre preget av strømbrudd... vel så koselig det.. og det positive var at jeg fikk spart strøm :P og av-iset fryseren :)


så har vi tatt turen til fjells... skal være her til over nyttår :)


lille Vic har laget sammen med bestemor en fuglemater... må fylles med fuglefrø


en fin dekorasjon mamma har laget :)


jeg har benyttet meg av en spa-time på hotellet oppi bakken :)


ro....


rufsetufsa Diamant syns også julen er herlig!!

Ha en fin romjul

Vil bare ønske alle en fin romjul... jeg har tatt skikkelig juleferie fra både pc og mobil :P Så vi har lange late dager og bare koser oss.... ikke blås bort i julen da :)
Så et stjerneskudd falle...

Jeg la inn et innlegg på onsdagen om en hund som hadde blitt borte på tirsdagen. Når jeg kom hjem fra jobb på onsdagen så klarte jeg ikke bare sitte hjemme og tenke på at den hunden gikk der ute i kulden så jeg tok en liten matbit..kledde på Diamant godt med klær og det samme med meg og tuslet ut i ettermiddagsmørket. Jeg hadde vært i kontakt med eieren tidligere på dagen men det var kun èn person som hadde sett Buster på dagen men han hadde blitt borte igjen. Ingen dør til dør aksjon var satt igang så Diamant og jeg var ute i 2 timer i området der han var sett og ringte på alle dører og sa ifra om at han var forsvunnet så si ifra om de skulle se et streif av han.
Etter 2 timer så var vi kalde og jeg ville heller dra å si hei til eieren da jeg ikke kjenner henne men føler sånn med henne. Vet akkurat hvor fortvilet man er når hunden sin blir borte. Og dette er attpåtil en rase som kanskje ikke klarer seg så godt i kalde omgivelser.
Jeg setter meg i bilen og ser akkurat et stjerneskudd falle langt og lenge over Fenstad og min eneste tanke var da "jeg skal finne deg"... så dveler jeg ved krysset...ta en siste runde å se etter han eller dra å snakke med eier og få i meg litt mat og varme og ta en runde senere på kvelden. Jeg valgte det siste.
Snakket med henne og man føler seg så hjelpesløs og fortvilet. Ikke vet man om hunden lever, hva hunden tenker og hvor har han evt gått?
Jeg drar hjem og akkurat i det jeg har gått ut av bilen får jeg mld fra eier om at han var sett akkurat der jeg har drevet å leita!!!! Jeg kaster meg i bilen og kjører den km bort til der han var sett... det var der jeg så stjerneskuddet falle.... jeg møter en trailer, og ved gamle butikken står det en bil parkert.
Damen i bilen spør om det er min hund. Jeg sier jeg har akkurat vært hos eier og fikk mld om at han var sett. er det du som har sett han?
Damen. "Han ligger der borte, traileren traff han. Vet eier at han er død?"
Jeg kjenner et sug i magen, akkurat da får jeg mld fra eier: "Herregud, takk. Prøv å rop.. rop"... jeg står da over en liten livløs kropp... våt og varm. Det er ikke noe å rope etter lengre.
Jeg tar med meg søteste lille Buster, pakker han i et teppe og kjører tilbake til eieren. Hun gråter, jeg gråter.... jeg får så medfølelse for eieren når slikt skjer... Han er hjemme igjen.

Et stjerneskudd falt, hans sjel har dratt sin vei. Han har det fint nå , men glemmer ikke deg.
Du stryker over hans gyldne pels , men halen slår ikke mer
Øynene er lukket igjen over øyne som ikke ser.
Hans gyldne hjerte har sluttet å slå - aldri mer løpe, hoppe, gå.
Alt er slutt, det er over nå

Hvil i fred fineste Buster , kos deg på Regnbuebroen <3

 

Julebord, nye dørhåndtak og kanskje ny bil??

Denne uken har virkelig rast avgårde... jeg var ferdig igår med alle gjøremål og utseendelser av bestilte varer på ble sendt ut. Noen timer igjen på jobb nå så er det juleferie i 10 dager!!

Denne uken så fikk lille frøkna påvist atter en ørebetennelse... men man får jo ikke noe for det lengre..så det var en runde med smertestillende og nesedråper. Men allerede på onsdagskvelden var hun i racer form og helt seg selv igjen. Men får fortsette med behandlingen litt til så hun blir bra :) De hadde julebord i barnehagen, og hva er vel mer stas enn å få pynte seg i fin kjolen.Hun skal hentes etterpå, har hatt noen pappadager og var i strålende humør over å hatt gaveåpning der :) Og fikk akkurat det hun ønsket seg :P

På morgenen igår var jeg hos kiropraktor og fikk knekt opp gammelt stress... jeg har en perlerad av muskeknuter langs ryggraden, under skulderbladene og utover armene... så i romjulen blir det nok noen massasje timer på meg på fjellet.. og det samme blir det på nyåret. Så var godt at elg-kræsjen ikke hadde satt noen spor i nakken :)
Etter det var jeg å kikket på en ny bil :) Så fremt den ikke blir solgt i romjulen...og når Stian skal ta en kikk på den på verkstedet så blir det ny bil på nyåret!! HUURRRAAA!!!

Og endelig fikk jeg også somlet meg til å stoppe innom Jula butikken og kjøpt nye dørhåndtak til dørene inne. Altfor lenge siden jeg nevnte at jeg ønsket meg det... men nå er det altså på plass nye fine håndtak.. men så jo nå at dørhåndtaket til ytterdøra ikke passer inn i det hele tatt... så nå skal jeg bytte det også.. (engang i fremtiden :P )

Kinesisk nakenhund borte på Fenstad , Nes i AkershusBuster forsvant i Fenstad, Nes i Akershus i går. Han ble sist sett ved XY ved 13 tiden. Han er en Kinesisk Nakenhund med pels.Svart og grå, kortklipt. Om du har hørt eller sett noe, ring 95879760 - Cesilie

Førjulsmiddag og førsjulskos

På søndagen så hadde vi mine foreldre på førjulsmiddag... vi vasket og pyntet.. (jeg trengte ikke vri vaskefilla når gulvet skulle vasket for Lille Vic hadde sørget for at det var nok vann på gulvet :P ) Og mamma hadde selv laget pinnekjøttet...hi hi.. så vi sto kun for tilbehøret.

Ingenting er bedre enn late morgener i pysjen...


skrelle og kutte opp kålrot og gulrot.

Jeg begynte i 2004 å male et juleservise (har egentlig til 24.. men har blitt ferdig til 6 med div. annet tilhørende til serviset) Var moro å ta i bruk det for første gang... og jeg kjente at jeg faktisk burde ta meg tid til å få malt ferdig alt.

passer perfekt til tinnbestikket mitt


Prinsessa!! Veldig gøy å skåle... så ennå godt hun ikke er med på vorspiel for da hadde hun skjenket alle og enhver :P


nam nam

Juletreet... ser mye finere ut i lyset hjemme... kommer ikke til rette på bildene.


en ny pynt for året


og denne fra Sia... er masse glitter på den også


og denne fra SiA


litt nissestreker måtte til etter middagenStrektegning

I går ettermiddag lagde vi strektegninger...
Tegne og fargelege..så klippe ut etterpå...

Og siden Diamant absolutt skulle ligge på arket hele tiden...så ble hun strektegnet også


Syns Lille vic hadde en fin tegning med masse pels... og fantastisk ansikt på Diamant

 

Openshow og valpeshow

NMHK avd Oslo/Akershus avholder Openshow og valpeshow for hele gruppe 9, Pomeranian, Kleinspitz, Mittelspitz og Meksikansk Nakenhund fra gruppe 5, og Yorkshire Terrier fra gruppe 3. Hele tilstelningen vil finne sted på Folkets Hus i Lillestrøm, søndag 22.januar 2012. Dommeren vår er Inger Ronander, og det blir satt tak på 75 hunder, så det er først til mølla.

 

Påmeldingsfristen er 15.januar, den koster kr 250 for voksen og kr 200 for valp. Det er påmelding kun på mail til nestleder@nmhk-osloakershus.net og betaling er til kontonr 1621 20 16105.

Det vil bli kiosksalg av mat, drikke, kaffe og kaker. Og for de minste vil det også være barn og hund!

Nå har vi...


vaska golvet..


og vi har børi ved


og vi har satt opp fuglband


og vi har pynta tre


så sett vi oss å hviler og puster på en stund...

Så var 4. søndag i advent over. Har hatt en laaaaang dag... vi har puslet med noe hele dagen... Lille Vic gjorde ferdig instrumentet sitt som skal sendes til "Julemorgen"...lekt ute, vasket og gjort i orden rommet til Lille Vic, hatt middagsgjester... og kost oss.... det var konklusjonen til frøkna da hun la seg.


moro å base i snøen
herlige vinterknn!!


og veldg veldig stas med "ny" seng... den kommer fra gården til pappa...og jeg brukte den også når jeg var mindre.

Plutti Putti Pott :)

I går var lille frøkna og jeg på jentetur til Oslo. Anledningen var å se Plutti Putti Pott...en herlig forestilling og jeg ble som et barn igjen :)
Etter teateret var vi å spiste med mamma og pappa, og Lille Vic var stor øyd over å se alle lysene og alle "rare" menneskene. Jeg selv ble sliten av å være i Oslo...hi hi...deilig å komme tilbake til landet etter en dag i byen :P


Lille frøken fin og fjong


gleder seg!!


kuleste pepperkake-nisse på pinne
veldig fornøyd nissejente


Når jeg kom hjem var det tid for naboen å finne på noen nissestreker i nabolaget..blir ikke mer moro enn man lager selv...hi hi


Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
hits Blogglisten